Premijer Vučević se izvinjava u Skupštini zbog ljudi sa "bolesnim ambicijama" 1Printskrin RTS

Miloš Vučević, premijer Srbije i lider SNS, se izvinio u Skupštini Srbije, građanima zato što su stavljali na izbornu listu ljude „sa bolesnim ambicijama“ koje „nismo hteli da zadovoljimo“

Vučević se javio za reč da reaguje na reči poslanika NLS-NPS Miloša Parandilovića, da će prisutni predstavnici vrha vlasti morati da odgovaraju zbog korupcije, a da će ih se kolege poslanici iz vladajuće većina tada stideti.

Parandilović je potom odgovorio da on nikada nije bio u SNS-u, nego je bio u SPO. (SPO na izbore izlazi na listi SNS).

Ana Brnabić, predsednica Skupštine, je rekla da je Parandilović svojevremeno rekao najstarijem poslaniku matematičaru Radenoviću „skloni ste stari“. Brnabić je Parandiloviću izrekla i opomenu.

„Sve ste izdali, i kralja, i Vuka Draškovića, i Žiku Gojkovića i Vladimira Jelića, sad se spremate da izdate pravoslavlje, idite nazad u Priboj pa pričajte o tome“, poentirao je Vučević uz aplauze vladajuće većine.

Aleksandar Mirković (SNS) je pokazivao i slike skupova SNS-a na kojima je navodno Parandilović.

Aleksandar Vulin, potredsednik Vlade, je rekao ja sa „žutim ološem“ nikad nisam bio.

Baš nikada nisam promenio svoja uverenja, dodao je Vulin, ističući da on i sada veruje u iste stvari, dok opozicija to „vjeruju“ nema.

Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak) prethodno je pitao koliko su partija promenili Vučević, Brnabić, Milica Đurđević Stamenkovski…

U Skupštini je na dnevnom redu rasrpava o rebalansu budžeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari