Miloš Vučević: Svi bi se obradovali da vide vojsku našu na Kosovu i Metohiji, ali…

Ostavite komentar


  1. Postoji sukob interesa, ali to ne znaci ni da vremenom do toga nece doci. Rezolucija je potpisana odavno.

  2. S poštovanjem, ali čisto sumnjam da bi se Albanci na Kosovu obradovali. To vaše „svi“ pokazuje, kome je namenjena ta izjava.

  3. Svi bi se obradovali da vide vojsku našu na Kosovu i Metohiji, ali moramo da znamo, moramo da se podsetimo, da smo se povukli sa Kosova i Metohije 1999. godine u skladu sa Kumanovskim sporazumom i Rezolucijom 1244 i da smo tu faktičku vojnu vlast prepustili Kforu“, kazao je Vučević.

    Meni licno nije jasno zasto Srbija uopste pregovara sa Kosovom a ne sa Kforom ?
    Ako smo se Kosova i Metohije 1999. godine povukli u skladu sa „Kumanovskim sporazumom i Rezolucijom 1244“ i ako smo tu „faktičku vojnu vlast prepustili Kforu“, sta ima mi da pregovaramo sa Kosovom ?
    Od Kfora treba traziti da nam „vrati ono sto smo mu poverili na cuvanje“ a ne raspravljati se sa onima „kojima nismo nista prepustili“ !

  4. Kretenizam par exelans! Predali ste im potpisima sve postulate jedne države i spominjete de fakto i de jure. Znate li vi uopšte šta je sve do sada potpisano?

  5. Koji dokazi mu dozvoljavaju da tvrdi da bi „svi voleli da vide srpsku vojsku na Kosovu“? Ovo je vrhunac cinizma i nemorala

  6. „Svi bi se obradovali da vide vojsku našu na Kosovu i Metohiji, ali…“
    Ali niko nece da salje svoju decu da gine.
    A i tebi se nesto i ne ide.

  7. Ako ne moze nasa vojska a onda pozvati vojske prijateljskih zemalja da zastite nas narod i pridruze se misiji UN, a zasto ne i placenicke vojske poput Wagnera? Nas narod na KIM cvecem bi ih docekao, hlebom i solju.

  8. Gospodin nije pri sebi, obraća se građanima kao da su u obdaništu. On bi mnogo voleo da obraduje građane. Vi ste zaboravili da je naša zemlja bombardovana ali neznate zbog čega, mnogo je godina prošlo i ostala je rezolucija. Da li znate šta se desilo u Banjskoj 24. Septembra ministra. Zahgorčali ste život Srbima na Kosovu i Metohija a i nama ovde sa vašim zdravim razumom.

  9. Dosadni ste vise sa tim Kosovom, aj vise dosta. Nasa deca ne trebaju da idu na Kosovo i kraj!!!

  10. Kao sto neko rece drzava nek plati najamnicku privatnu vojsku poput Wagnera i salji dole a nasa samo kao logistika.

  11. Koliko maloumnih komentara…
    Bucko ne razmišlja o tome da na Kosovu živi 98% Albanaca, već bi pregovarao sa Kforom… Onaj drugi bi zvao Wagner jer misli da su nam prijatelji… Ne zna da bi oni otišli i Albance da štite ako im se plati… Neki pak jedva čekaju da naša vojska ode na Kosovo, a ne razmišljaju do kakvog krvoprolića i masakra bi došlo posle toga… Srbija je danas puna ludaka, sve što ima mozak je pobeglo iz Srbije.

  12. Svi je matematicki kvantifikator, u realnosti ne postoji.
    Evo, ja ne bih ni nasoj, ni bilo kojoj drugoj.

  13. Najviše bi voleli da ovu karikaturu od ministra Vučevića, kao i celu bandu zvanu režim, više nikada ne vidimo. Odlazite paraziti.

  14. Sale ti bi očigledno ZSO kako je Vucic zamišlja. Sale želje su jedno,a mogucnosti drugo.

  15. „Svi bi se obradovali“ Koji svi bi se obradovali bas me zanima.Svi koji znaju da misle svojom glavom znaju da nasa vojska ne bi imala nikakvih sansi ako bi otisla na Kosovo pa tako nesto ne bi ni pozeleli.Posto nema iskustva kada su vojska i odbrana u pitanju najbolje bi bilo da Vucevic ministarsku funkciju ustupi profesionalcu koji ce funkciju ministra odbrane obavljati profesionalno a ne kao doticni i Vulin.

  16. Jeli gnjido a bil tvoja deca bila u toj jedinici ili bi slao tuđu decu a svoju krio.

  17. Veseli se srbski rode!
    Još ako put na Kosovo vodi preko Crne Gore, sreći nigde kraja!…

  18. Kumanovski sporazum, čitaj kapitulacija! Sa potpisom Slobe i njegovih vadikala, koji i dan danas kolo vode i pametuju na tu temu!

  19. Pa saljite vojsku, medju prvima deca politicara… za nas se zna mi idemo bez pitanja, ali ispred nas ovi…

  20. @ Kao sto neko rece drzava nek plati najamnicku privatnu vojsku poput Wagnera i salji dole a nasa samo kao logistika.

    Lepo zamisljeno, samo je problem sto mi koji smo sluzili vojsku imamo nesto malo pojma o toj raboti i znamo da se ne bombarduje samo „Wagner“ nego i njegova logistika bez obzira ko mu ju obezbedjuje, kao sto se bombarduju i oni koji vrbuju i placaju „Wagnere“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.