Slobodan Milosavljević mogao bi da uđe u trku za potpredsednika DS na predlog Bojana Pajtića, kandidata za lidera demokrata, saznaje Danas. Milosavljević je treći javnosti poznat kandidat za potpredsednika koji će biti u Pajtićevom timu ako pobedi u trci za predsednika DS, osim Gordane Čomić i Dejana Nikolića.

Milosavljević je od 2001. do 2011. bio ministar u tri vlade u kojima je učestvovala DS. Najpre je bio ministar trgovine u Vladi Zorana Đinđića, zatim ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pa ministar trgovine i usluga.

Organizacioni odbor Izborne skupštine DS je na jučerašnjoj sednici produžio rokove za kandidovanje, saznaje Danas. Rok za podnošenje kandidatura koji je isticao danas produžen je do petka zbog teškoća koje imaju odbori na teritoriji zahvaćenoj poplavama.

Naši izvori navode da postoji mogućnost da se i Izborna skupština, zakazan za 31. maj, odloži zbog situacije u zemlji nastale zbog poplava, a koja otežava vođenje stranačke kampanje. Kako su rekli izvori Danasa, o tome dogovor moraju da postignu Đilas i Pajtić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari