Miloševićev unuk postaje član Glavnog odbora SPS (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A što da ne. Bilo bi lepo, kada bi osvetio svoga dedu. Ovako, izdajice i dalje šetaju i podrivaju našu zemlju.

  2. Još iedan kriminalac da nam zagorcava život kao i njegov deda i otac.U Srbiji samo korov raste.Srota

  3. Jel i ovaj Marko nosio gajbice il mu deda ostavio u nasledstvo SPS?A sve lici na baba Miru.Sve u svemu blago nama.

  4. Ma stavi ga za predsednika SPS a ti u političku penziju da te više ne gledam na raznim funkcijama!

  5. Ne volim SPS ni SNS, ni Vučića, ni Rusiju i zalažem se za Srbiju u EU, ali mi ovaj dečko deluje čisto i pametno i ima moju podršku.

  6. Dokle više, da li ovaj jadnik zna ko mu je deda i koliko je zlo naneo Srbiji?

  7. Pavle Panić vam je onaj što vam je potrebno a ne još jedan Milošević iz Požarevca.

  8. E Srbijanci
    Ugledate se na S.Koreance?

  9. Video sam Marka kako seta sa deka Slobom na Kalemegdanu, fina porodica.

  10. U kulturnom i civilizovanom svetu deca i unuci koji nista nisu krivi, obicno uzmu neko drugo ime i prezime, promene identitet i nastve normalno da zive negde gde ih niko ne poznaje. U epsko – guslarskoj Srbiiji vekovno pravilo glasi: „Od oca je ostanulo sinu…“

  11. Pa njima i vama porodično da budete na grbači naroda, izgleda da niste sposobni za neki rad

  12. Bolje i tako nego da se muči čovek i počinje da radi neke obične poslove, tipa sa gajbicama, kako je morao da se muči njegov tata.

  13. Pa samo nam on falio i vraćamo se u 90, te godine.Ludji od ludjeg.Teško nama .

  14. Jadna ova zemlja dok je sps-a, toliko su nas papreno kostali a i sada stetu prave… ali realno.. Toliki ratovi, tolika propast, svadje sa susednim zemljama, porast najjevtinijeg nacionalizma… i opet imaju glasace. Korov raste gde je tle za korov… i tu nema pomoci… Samo mi je zao sto i citam vesti, umesto da radim nesto pametnije za svoj zivot.

  15. A gde on živi?
    U Rusiji..
    Zar namje malo vladavine Miloševića..
    Šta seekalo da princ poraste pa da nasledi dedn pesto

  16. Da nebi Miloševića pravili od blata,došao je unuk Marko, čestitka i srećno do predsednika

  17. Овај дечко ми изгледа веома млад и зелен ако буде био мудар , , , ,паметан свака част ако крене дедином путем мрка капа.

  18. Nisam nikada bio član neke stranke, samo običan glasač uvek za opoziciju od kada se održavaju izbori. Šta na ovo kažu stari članovi SPS-a, školovani, prekaljeni. Ovime Dačić uvlači biračkom telu ali mu ne tvrdi..

  19. Зар србијици није доста, ПОКУСА СА ДИНАСТИЈАМА…

  20. Nisam nikada bio član neke stranke, samo običan glasač uvek za opoziciju od kada se održavaju izbori. Šta na ovo kažu stari članovi SPS-a, školovani, prekaljeni. Ovim se Dačić uvlači biračkom telu ali mu ne vredi.. Pukli su, rezultati na svim poljima katastrofa…

  21. Ljudi, ovo je povratak zla na velika vrata! Da li ste svesni sta su Milosevici radili zajedno sa Dacicem?!

  22. Malo im bilo dedi, babi, sinu, cerki, rodbini, prijateljima, poznanicima, spijunima, nezasluznima. Malo su odluka doneli koje su nas sravnile. Zbog njih smo tu gde smo- u tunelu bez svetla i picimo po mraku s nadom da cemo da nadjemo kovceg s blagom, ali ne znamo da su svi prazni. Zbog njih i njihovih koji su ih ispraznili i probusili dno.

  23. Nije ništa neobično ni nenormalno, kako kod nas tako i u svetu, da deca političara postaju političari, deca muzičara muzičari, deca naučnika naučnici, deca inženjera inženjeri, deca vojnika vojnici i td. Sam predsednik Milošević je bio vrlo školovan čovek, sin sveštenika, sa zavidnom karijerom ekonomiste i bratom visokorangiranim diplomatom. Ono što je najbitnije kod Slobe jeste da je bio ovenčani patriota, kome je predočeno u zapadnim centrima kako misle da razgrade nacionalne države, ali je on to odbio. Svi smo videli kada je u oproštajnom govoru najavio šta će nam se desiti kada žuta močvara dođe na vlast i tako se i desilo. Ovaj momak je zapravo odrastao u Rusiji i tamo je prošao visoke škole, a kod nas je poslat kao dar i mogućnost da jednom za svagda raskrstimo sa Zapadom i njihovim kvazi vrednostima i da uhvatimo korak sa svetom koji dolazi.

  24. Iver ne pada daleko od klade. Celokupna porodica je sa kriminalnom prošlošću.

  25. Србија је земља прошлости, никада будућности.

  26. Zamislite unuk od chauseska da bude tako nesto u rumuniji.

  27. Slobu su Udbasi postavili, kada su znali da ce Tito umreti odmah su bili u potrezi za naslednikom a to je bio sloba.

  28. Ako ovaj mladi miloševic ima bilo kakve ideje o revitalizaciji sizofrene politike svoga dede bolje bi mu bilo da se bavi nečim drugim…Sačuvaj nas bože povratka iracionalne i klero/nacionalističke diktature slobodana miloševica i njegove žene sa cvetom u kosi.

  29. Znači ponovo radi bioskop. Pametan momak, vidi da se od rada ne živi. Pravo u politiku, tu je lova, stan, privilegije.

  30. Naviklo to da zivi na grbaci gradjana i to ti je. To mu je u dnk. Ovaj ce da resava probleme koje je njegov deda napravio?!?! Zavio nas je u crno i unazadio pola veka barem sa njegovom politikom. Imamo mi mnogo bolje i pametnije. Ovo parazitiranje sa kolena na koleno je nesto sto ce nas unistiti.

  31. Ili vi ili mi, treceg nema. Evo 4 deceniju kako nas jasete, bilo nas 12 miliona a sada orazna sela, skole i fakulteti. Moj ste zivot unistili, prastanja vam nema.

  32. Ma beze svi iz Rusije. Sad moze ovde da Putinuje a da ga njegova generacija kao tamo u Rusiji,ne dozivljava cudno. A ako jos siri i mrznju, od Vulina i stipendija.

  33. Što se žudite, ljudi?! Vučić, Dačić, i ostali su nas odavno vratili u devedesete! Ili, niste još primetili?!

  34. Sramota!!!! Zasto nisu svi iiz njegove familije proterani?? Toliko zla su naneli zemlji i jos bi da kradu.. starno, ima li taj mozga?? Ili nas pravi budalama??

  35. Komentatori mogu da se gicaju koliko hoće. Biće Slobi spomenik u Beogradu

  36. Sramota Deda ratni zlocinxc otac binadzija I sverce. Baba nalogodavac politicking ubistava odlican pedigre za buduceg vodju u Srbij.

  37. Samo u Srbiji može da se glasa za one sa kojima sam doživeo rat u bivšoj SFRJ, izbeglice, hiper inflaciju, bombardovanje, sankcije…

  38. I taj će za Rusiju, mnogo brže nego što je mislilo. Zajedno sa Ivicom.

  39. @Novosađanka
    „Bilo bi lepo, kada bi osvetio svoga dedu.“

    A kako da ga osveti ?

  40. Cini se da ce Marko mladji biti naslednik katastrofalne, stetne i gubitnicke politike svog dede, a obzirom i da nosi gene svog oca, bice i besposlicar, upravo kakav je i sadasnji predsednik stranke…

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.