Milov: Vučić sigurno zna kako je biti pod Putinovom čizmom

Lider ruske opozicione partije Demokratski izbor za Danas o nedavnoj poseti predsednika Srbije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Putin je sada glavni borac protiv Globalizacije. Svi vladari koji se protive Globalizaciji rade to da bi izbegli kontrolu novca, odnosno u drzavama starih sistema vladari mogu da kradu po zakonu.

  2. Vučić nije pod Putinovom čizmom, Vučić ne flertuje ni sa kim. Vučić ima svoj stav i cilj kada su interesi Srbije i građana u pitanju. Vučić razgovara i pregovara sa svim zemljama na svetu, i sa istokom i sa zapadom, i okreće se onoj zemlji koja u tom trenutku nudi najbolje rešenje po Srbiju. To rade sve velike diplomate, svi iskusni Predsednici, u tome i jeste njegova veličina, prepoznati i oceniti šta je najbolje za nas. To ne može svako, a Vučić postiže.

  3. Ne slažem se sa ovakvom ocenom i mogućim razvojem događaja. Daleko sežu koreni naših odnosa, često su i interesi bili isti ili slični. Sad imamo isto tako mogućnost jedni drugima da pomognemo, nebitno ko kome više, ali svakako i obostrani interes je u pitanju. Potsetiću vas Jeljcina nejakoga i kako je kad nemamo podršku Rusije, sve mnogo brže i lakše se okrene protiv nas. Ovde nije u pitanju čizma već ruku pod ruku, iako je naša ruka manja kao u deteta, ali svakako je reč o saradnji ne o tiraniji.

  4. Ako bismo uzeli ova razmišljanja Vladimira Milova kao istinita, to bi u realnosti izgledalo ovako:

    Srbija treba da uđe u EU, ali Vučić kaže da nećemo, da bi mogao da bude nezavisan od EU i da koketira sa Rusijom. Evo, ubismo se od rubalja koje samo štancujemo od izvoza. Hoću da kažem da je naša budućnosti u EU, ma kako god se to nekom činilo kao floskula, ali take je i nikako ne može biti drugačije, jer mi sami ne možemo. Prema tome, svakako ovaj Milov želi da razbije tu AV-VP vezu, ali ona je samo prijateljska, nije krvna.

  5. Sta ruska i srpska opozicija ima zajednicko (pogotovu ruska)? 1. Irelevantnost, 2. Losi rezultati iz vremena kada su bili na vlasti, 3. Njihovi programi jasno pokazuju protiv cega (koga) su ali je vrlo tesko prokljuviti za sta se oni u stvari zalazu.

  6. Postovani ja stvarno ne razumem stavove koji evropejce predstavljaju demokratskim,pravicnim,prijateljskim…
    manimo se price o dobrim delima jer jedino dobro sto smo doziveli je da su nas dobro olupali i to ne zbog krsenja ljuckih prava,ne zarad naseg prava da uredjujemo svoju zemlju…,vec interesa i uticaja i tu nema sta da se doda
    balkanci bre use i u svoje kljuse uz pamet u glavu a straznjicu uz zid….

  7. Rusiju vole samo srpski rusofili,iako su za Ruse samo Bugari pravi prijatelji,Srbe ni ne pominju,kaže njihovo istraživanje!!!-Svet je na sunčanoj strani ulice!-Srbija neće nikad,baš zbog Rusije ući u EU!-Nema nam spasa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.