Milovan Drecun: Situacija na KiM ulazi u dramatičnu fazu

Ostavite komentar


  1. Evo stari rusofil opet o ratu prica. Kakvo prelivanje oruzanih incidenata kada ih do sada nije bilo? Ovi radikali su najvece zlo.

  2. Covek „zaduzen“ za KiM koliko puta je bio tamo u poslednjih 5 g?

  3. Drecun je Kosovar po zanimanju. Inače, zveči kao prazna šerpa.

  4. Ka prvo „misu“nije Kosovo i Metohija,nego samo Kosovo.A dok ti ne pokazujes ama baš nikakvo poštovanje prema Kosovu I njenom narodu,onda neznam o čemu ti pričaš?
    Zamisli sovinisto da neko ospori ili zabrani srpskoj policiji da ide u presevsku dolinu ili u vojvodjanskim sredinama gde žive mađari?Dali si ti normalan kad dovodi u pitanje rada policije i njenog kretanja na teritoriji svoje države?Osporavas to što se bore protiv kriminalni grupacija koje ti i tvoj lider podržavate!Dali vi razmišljate uopste sopstvenim glavama?Sumnjam,jer taj šovinizma vas radikala dovodi u pitanje i mir na nasim prostorima.
    Policija će da radi to zbog čega i postoje kao i vaši u Srbiji,i kretale se po celoj teritoriji Kosova,štitite svakog njenog građanina kako Zakon nalaže.Ti(vi) što dijete tenzije,a ti si među najgrlatijima,pa doći će vreme i na tebe da polazes racune.

  5. O drecune pre ste po kucama nauruzavali a sada u crkve sram vas bilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.