Minić: Država se decenijama sistemski razgrađuje i uništava

Ostavite komentar


  1. Sve se slazem. To traje od dana od kad je ekipa ciji ste Vi i medij koji vam objavljuje analizu eksponenti, krenula da na ovim prostorima zavodi „slobodu i demokratiju“. Tacnije, od pocetka devedesitih.

  2. Gospodine, transparentni, drzava je, najvise, unistena u periodu od 5.oktobra 2000. pa do 2012. godine. Tako da nema potrebe, da nam ti solis pamet.

    1. Nije bilo Dafine , nije bilo Jezde, nije bilo hiperinflacije, nisu srpske firme izgubile trzista i klijente, nije srpska privreda tehnoloski propala za vreme 90 – tih godina, nije kradena tada stara devizna stednja, nije bilo rata u koji su odvodili decu, a Srbija nije u ratu, nismo bili izolovani od sveta sa zvanicnim sankcijama UN. Sve je to samo privid za ovakve spodobe kao sto je vlad drakul, koji je sa svoje strane privid coveka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.