Transparentnost: Televizije koje su emitovale spot SNS u prekršaju

Ostavite komentar


  1. Ma nemojte? Po čemu se, onda, vi razlikujete od gospodina Stefanovića ili ovih ljudi, koji su se pre neki dan bunili protiv karikatura gospodina Koraksa? Da sam na vešem mestu, duboko bih se stideo sebe, mada sam siguran da vi nemate takve „predrasude“?! Isto kao što napadate televizije koje su emitovale spot, uzimajući u obzir vašu nepristrasnost a posebno lični i intelektualni integritet, koji bi morao da poseduje svaki predstavnik „Transparentnosti“, očekujem da pohvalite onog „umetnika“, koji je nosio vešala na jučerašnjim demoinstracijama?! Verovatno on ima pravo isto kao što ga ovi drugi nemaju??? Dajte gospodo, uozbiljite se jer ovakvim trapavim i sumanutim stavovima samo unosite nemir i haos medju pošteni narod ove države. Ko vas pokupi na jedno mesto, majko moja?

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 10

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.