Ministar BiH Nešić: Iskoristio sam svoje biračko pravo u Srbiji, opozicija treba da prizna poraz

Ostavite komentar


  1. A Vi ste? Volite i poštujte Vasu otadžbinu Bosnu i Hercegovinu.. Srbiju prepustite njenim građanima, ma koje veroispovesti i nacionalnosti mi bili.

  2. Kako te nije sramota, da utices na sudbinu drugih ljudi, dok sedis u ministarskoj forelji druge zemlje?

  3. Ako je glasao u Novom Sadu, onfa nije mogao da glasa za gradske jer njih tamo nije bilo.

  4. Meni ovo nije jasno. Koliko ja znam, po zakonu ako se seliš iz Republike Srbije za stalno, moraš da odjaviš prebivalište u roku od 7 dana i da predaš ličnu kartu. Kako ovaj čovek može da živi u BiH a da glasa na lokalnim izborima u Srbiji? On može da ima prijavljeno boravište u Srbiji ako tu privremeno boravi ali sa time ne može da glasa na lokalnim izborima.

  5. Gospodin ima nekretninu u Novom Sadu, mnogo njih sa Kosova su vec imali kuce kada su dolazili, samo mi, ovdasnji Srbi, nemamo rezervnu varijantu.
    Gospodin se cudi, pridikuje, a mi treba da se stidimo. Nemam vise saoseca nja ni prema kome, politicari su svi jadni, ali me obican narod razocarao. Drina je za mene neprelazeca granica ubuduce.

  6. Čovjek koji je prije svega neobrazovan, tu mu ni kupljene diplome nisu u stanju pomoći. Ipak, zahvaljujući politici postaje ministar bezbjednosti jedne države iako se za njega vežu mnoge afere i sumnjivi poslovi pored kojih se enormno obogatio. Nije u stanju sročiti dvije korektne rečenice, o bilo čemu. Na zadnjim izborima bio na strani opozicije, ali kada je Dodik pokrenuo istragu protiv njega okrenuo se na Dodikovu stranu. Naravno, istraga je automatski obustavljena. I takav čovjek, gle čuda odlučuje o sudbini naroda i kod nas u Republici Srpskoj, a i u Srbiji. Da sam u stanju, / pošto ova individua ima kako kaže prebivalište u Novom Sadu / ja bih ga automatski deportovao u Novi Sad. Da ima pravde, neko bi ispitao odakle mu toliko bogatstvo, pa i to prebivalište u Srbiji. Nije zaradio na pošten način, sigurno. Eto kakve spodobe i prevaranti nama krofe sudbinu.

  7. Ako je glasao u Novom Sadu, mogao je glasati samo na republickim I pokrajinskim izborima, a ne I gradskim. Bitno da je GLASAO. Hocu I ja da glasam u RS!

  8. Koliko ja razumem svi oni imaju licne karte Srbije znaci i stanove u Srbiji a zive u BIH.Dali je to normalno?

  9. Vi koji ste iz Bosne došli u Srbiju da zajedno sa kriminalcima i zlikovcima sa kojima ste pljačkali i ubijali narod po Bosni sada bi to da radite i po Srbiji.Sve vas treba proterati i vratiti tami gde ste rođeni a Srbija da ostane srbijancima i da propise.

  10. Posto je glasao na lokalu u Novom Sadu znaci on zivi u Novom Sadu a radi u Sarajevu? Interesantno. Nek pokaze priznanice za prevoz od kuce do posla u poslednjih godinu dana. Racune za infostan u Novom Sadu gde zivi. Gde placa porez? Trebalo bi u Srbiji. Da li neko sa prebivalistem u drugoj zemlji uopste moze da bude ministar u BIH? Itd….

  11. Pa majmune jedan odreci se ministerien fotelju u BiH a nas u Srbiji pusti da sami sebi biramo vlast, ne da nam je vi bosanci birate za neke vase sitne interese

  12. Pasos OK,drzavljanstvo OK ali ti ne placas porez ovoj drzavi a odlucujes o njenoj sudbini!Sikter!

  13. Prvi put čujem za ovoga i nadam se da je i poslednji . Treba mu zabraniti, ne da dolazi ovamo nego da se pojavljuje bilo gde. Zaključati ga u neku rupu i baciti ključ. Đubre!

  14. Ako ministar BIH , placa porez, gde ga placa u BIH , ili Srbiji, ili je , se snaso i mozda zaboravio da prijavi prihode , i podnese poresku prijavu,,

  15. А како смо бјесни ,прочитајте законе и прописе и у Србији и Бих.
    А свет је промњен.
    Дрина је само река која неће бити граница још дуго.
    Друге неке ће ускоро бит границр у новој шеми Путина и Сија.
    Али схватићете и ви за вечеру да вам је труд све узалуднији…
    Ускоро ,са истока олуја стижеее
    Свако добро

  16. Autosovinisti i srbomrsci na aparatima. Polako, bice sve to jedna jedinstvena Srbija pa se sad oni koji su trenutno u okupiranoj Republici Srpskoj silom uguranoj u nekakvu BIH vezbaju kako da glasaju na izborima svoje Srbije. Uostalom,, 90% Srba u Srpskoj BIH ne dozivljava kao svoju drzavu vec Srbiju

  17. Da uskoro budemo svi u jedinstvenoj drzavi da se ne delimo na ove i one Srbe i da svi zajedno glasamo na izborima svoje drzave. Ziveli u to ime!

  18. Opozicija je izgubila zahvaljujuci fantomskim glasovima iz druge drzave gde pripada i tvoj glas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.