Ministar Martinović: Aleksić govori neistine o broju birača

Ostavite komentar


  1. Kakav crni Martinović, radikalsko nedonošče, ne ume ni izjavu da sroči. Dakle, ako je nešto „neprovereno“ onda ga treba proveriti, a ako je „apsolutno netačno“, onda je „apsolutno“, recimo kao „apsolutna nula“, a pride i netačno.

  2. „Kao ministar državne uprave i lokalne samouprave odgovorno tvrdim da broj birača u Beogradu fluktuira ujednačenom dinamikom i da nema uočenih odstupanja u periodu koji je naveden, odnosno od 1. septembra do danas, u odnosu na prethodni period godine“, navodi se u pisanoj izjavi Martinovića.“ Da li je ovde jasno o kakvom se bestijalnom foliranju radi od strane druga Martinovica ?

  3. Pre izbora treba dobro da se analiziraju birački spiskovi ponaosob za svako naseljeno mesto, jer nemoguće je da od ukupnog broja stanovnika 95% ima pravo glasa, naročito u većim sredinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.