Ministar pravde Kosova : Za ubistvo Ivanovića odgovoran Vučić

Ostavite komentar


  1. Ovo je prava istina koja je svakom normalnom čoveku bila jasna odmah nakon što je objavljeno da je Oliver ubijen. Sve će ovo vrlo brzo potvrditi i nezavisno, novo srpsko pravosudje.

    1. Nemam dokaza ali sumnjam da je gospođa Ivanović koliko toliko umešana.

  2. Pa svi u Srbiji znaju ko je nacrtao metu na celu Ivanovica Vucic Marko Djuric Pink.

  3. Oduševljava me činjenica, koliko je Srba „oduševljeno“ što im je albanski „ministar“ konačno „otkrio“ da je ubica Olivera Ivanovića lično Predsednik Vučić?! Doduše, ovo bi bila istinita priča jedino u „klubu“ čitalaca, koji su prošli „kurs“ kod čika „Laze Lazarevića“ ali, čini mi se da Srbija ne oskudeva u ljudima tog „kvaliteta“. Evo javljaju se članovi tog „kluba“ da obznane radost što je ova enigma konačno odgonetnuta.

  4. E,kada nekakav „direktor“ Đurić nešto izjavi (tj. odvali) budite sigurni da je istina nešto sasvim drugo!

  5. Taj Đurić je „fikus“ kao i srpska premijerka,ministar vojni,ministar policije,ministar spoljnih dela…Njega mlati policija „južne srpske pokrajine“,a Julin je persona non grata u Hrvatskoj! Ko je u vlasti ove države dobro je da ona uopšte i postoji!

  6. Ne mislim da Djuric ima bilo kakve veze a ni btne informacije niti o pregovorima niti o ubistvu Ivanovica o sluzi samo da udje u sareni voz , da ga nalupa kosovska policija da mu Radojicic cupa usi kao i drugim predsednicima opstina na severu Kosova , Djurica sa takvim obrazovanjem je stavio tamo gde mu je mesto a to je da ponavlja kao teletabis neke floskule iz trece ruke

  7. Pa nek raspišu medjunarodnu poternicu za Radojčićem al ne mogu jer ih je Srbija blokirala za članstvo u Interpolu naravno zato da ne bi morali da isporučuju kriminalce ubice i td.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.