Ministarka Miščević: Srbija bi mogla do 2025. da ispuni kriterijume za članstvo u EU

Ostavite komentar


  1. Gospodjo, zašto primate platu? Sa ovakvim medijima i nerešenom granicom ne možemo u EU. Ali, bitno je da Vi primate platu koja je bačena u vodu.

  2. Gospodjo Miščević, juriti za pukim ispunjavanjem formalnih uslova za ulazak u EU je potpuno pogresno. Duh Evrope u političkom, a i svakom drugom smislu je od nas svetlosnim godinama daleko. U nasoj vlasti niko ne veruje u to da drzava treba da suzbija kriminal i korupciju, niko ne veruje u podelu vlasti, niko ne veruje u fer izbore, itd… Naprotiv, drzavu su preuzeli okoreli kriminalci, ubice i sverceri droge. Sa takvim ljudima nema puta u “Evropu”.

  3. U ovakvu EU niko ne zeli. Koga vi tacno predstavljate kada preko 80% gradjana Srbije ne zeli u EU ako je uslov odricanje od Kosmeta? Ako se vama ide u EU slobodno idite, ne morate da cekate pdt godina. Te EU u koju je zelela vecina Srba odavno nema.

  4. Ненад је потпуно у праву. Ко од нас жели у ЕУ. ?! Ни власт ни опозиција не заступа 80 % грађана Србије.

  5. o čemu ova priča o čemu, ..prosi novac od sad, prosi čemu to , kada njen gazda pre neki dan reče da je Srbija finansijski stabilna puna novca eto nisu znali da će toliko priliv novca u kadi da bude da eto ima ima novca , a ova sad traži pare od sad , da ista poveća fin davanja neshvatljivo i ostalo, nije važno utkati te zakone itd nego da to zaživi, ali kako kad jedan Rem ne može da zabrani rad tv koje šire sund nemoral i sve najgore ali im niko ne može ništa, o čemu se ovde radi o čemu,..dno dno….

  6. O cemu ona prica? Gde živi? U oblacima? Najbolje je da cuti, krcka tu svoju platu i ceka penziju.

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.