Ministarka tvrdi da njena porodica nema veze sa parcelama na kojima je uzgajana marihuana

Ostavite komentar


  1. Ministarka izjavljuje da je slučaj marihuane u Gakovu davno okončan, krivci uhapšeni i osuđeni. A onda na kraju saznajemo da je policija slučaj otkrila krajem marta, da su uhapšene tri osobe i zaplenjeno 2000 stabljika marihuane. Da li je moguće da je sve urađeno za dva meseca? Taj Sud treba javno pohvaliti, nagraditi, odlikovati…

    1. Ministarka je očigledno nesmotrena i brzopleta u davanju izjava koje bi trebalo da je „izvade“ iz ove neugodne situacije. Na to ukazuje i činjenica da u svoj „veš“ uvlači i svoje roditelje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.