Ministarstvo odbrane: Božović zloupotrebljava korisnike hotela Bristol u dnevno političke svrhe

Ostavite komentar


  1. Ministarstvo odbrane kaže da nije korisnik hotela „Bristol“ i poziva inspekcijske službe da „izađu na lice mesta i postupe u skladu sa svojim
    nadležnostima“.
    Pašaliću, zaštitniče građana, utvrdi ko je korisnik hotela, ako to nije Ministarstvo odbrane i izvrši kontrolu rada inspekcijiskih službi.To je tvoja nadležnost, a ne slikanje za novine! Sram te bilo! Kada ćeš pročitati Zakon o zaštitniku građanja RS!

  2. Ako neko zloupotrebljava ove ljude, to svakako nije poslanik Bozovic! Zloupotrebio ih je zastitnik Pasalic koji je njihovu muku koristio da, u prisustvu tv kamera, prikuplja jeftine poene. On im obezbedio prikljucenje struje??? Ej, o cemu govorimo u 21 veku? Pa on je njima mesecima obecavao svasta. Predstavljajuci im se kao bivsi advokat (sto nikada nije bio), mesecima ih je drzao u veri da ce im pomoci. I na kraju, sta bi od svih tih obecanja? Dal ima stida taj Nesarmantni Zastitnik Nicega ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.