Ministarstvo reagovalo na konferenciju CRTE: Promene u spisku su zakonite

Ostavite komentar


  1. Ministarstvo laže, na adresu moje majke koja živi sama stigli pozivi za nepoznate osobe. Posto živim u EU došao sa zbog slave u Kragujevac I otišao do MUPA da proverim ko su te osobe. Dobijam odgovor da su svi iz te ulice ali navodno pogrešni brojevi….. Ulica je kratka i ima samo 29 kuća, svi se znaju a takve osobe ni ko nije znao. Odlazim u Izbornu komisiju oni kažu da su dobili podatke iz MUPA… Sada podnosim krivičnu prijavu protiv države pa neka objasne ko su te osobe. Sva ta lica su sa matičnim brojevima rođena od 1942 do 1944 godine. Provereno u Mupu …..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.