Ministarstvo spoljnih poslova Kosova potvrdilo da je Petkoviću zabranjena poseta Kosovu

Ostavite komentar


  1. Cuo sam da SNS akademija mladih ima smer za profesionalne tapsace i ambasadore pa mozda Petkovic da proba na taj oprobani nacin ko njegov drugar koji se trenutno zabavlja u Washington DC-u.

  2. Neprijateljstvo izmegju Srbije i Kosova, ide do te mere..da kad su u Hrvatskoj pre par meseci u autobuskoj nesreci poginuli bili sa Kosova..Srbija tim zrtvama nije dala pristanak da posmrtni ostaci idu preko njene teritorije..lepo ili ruzno..??

  3. kako ti mislis da dodjes da provociras sva sta a posle ko uzme fakturu obicni ljudi iz serbske zajednice zabranje vi i nas ministri niste dozvolili da dodje na presevske doline sta je to samo reciprocitet derzave kosova probudi se sam vidis da kosovo je derzzava i to sila ne lazi narod na serbiju oni koji ne znaju nista za kosovo ali kad dodje opppa granica derzave RKS a za ovaj piter pana zabranje uvek

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.