MIP Rusije negira Vučićeve „komplikacije“: Lavrov u Beogradu 6. i 7. juna

Predviđen susret sa Selakovićem, Dačićem i patrijarhom Porfirijem

Ostavite komentar


  1. Ваљда је Лавров и по функцији и по пријатељству према Србима значајнији од Крамонове.

  2. Odavno se komplikuje u glavi vođe. Zato i ovakva izjava, sve same komplikacije.

  3. Taj lik tvrdoglavo sprovodi miloševićevsku politiku i gura Srbiju u propast!

  4. Zbog te Rusije i Putina mi smo ostali najnerazvijeni i siromašni. Lavrov namerno dolazi da ponovo slomi kičmu Srbije i da ne idemo prema civilizaciji. NJET Lavore u Srbiji.

  5. Svaki pit pred formiranje vlade Srbije iz Moskve stiže neko od vrhunskih predstavnika vlasti i svaki put SPS ulazi u vladu;Dačić na neko od viđenijih mesta,Antić za ministra energetike(uglavnom drže kontrolu nad naftom,derivatima,sada i azotarom i obavezno i struju);Bajatović za direktora Srbija gasa,Žarko Obradović ministar za nešto,Ružić isto…..toliko o samostalnosti i nemešanju stranaca i ambasada.Videćete i sada,jer je Vučić zapretio da SPS neće biti u vladi,Dačić se žalio Rusima pa stiže „gazda“..

  6. Ne dozvoli Aco da Lavrov dodje. To ti je Aco spas. Nije vazna cena gasa nego da se iz Vlade izbace SPS rusofili na celu sa Dacicem i Popovice. Ako to uradis imas MOJ glas na sledecim izborima i to za dozivonog predsednika!

  7. Rus dolazi da kaze da ce ove najave bombi postari realnost ako ne sledimo put malog vodje novog Staljina

  8. Потврда да Лавров долази и Вучићева изјвава да се ситуација у вези са нњеговим доласком комликује нису ниукаквој конрадикторности, нити изјава МИПа Русије садржи било какво „негирање“ – то је ваша измишљотина.

  9. Laž, i iskrivljena slika svega, je način pomoću koga uspevaju da vladaju dvadeset godina od devedesete. Zato i jesmo u ćorsokaku iz kog nema jeftinog izlaza. Uništiše zemlju i narod.

  10. Hocete reci da Vucic ne govori istinu. Kako to da rusi znaju vise od Vucica koji je bio na tom „sastanku“. Ocito ste.prevideli mnoge stvari pa i ove

  11. Mnoge bi svetske „lidere“ ptoglasio personom.non grata bilo na istoku ili zapadu. Svi oni gledaju da svoje ljude uguraju vlasti bez obzira sta je narod glasao.ne zna se ko su gori

  12. Joahim fon Lavrov – Vjačeslav Vučić (2023)

  13. Lavor iz Rusije zna da je Srbiji data šansa da ide korakom prema normalnim-civilizovanim svetom i savremenim državama a on opet po koji put brzo dolazi da nas povuče opet prema propaloj Rusiji i ponovo da nas unazadi i ojadi. Ali Rus dolazi verovatno i da plati ruskim špijunima, rusofilima, desničarima da bi bio još veći Ruski uticaj kod nas. Jadna naša Srbija dok sluša Rusiju i Putina.

  14. Potrudice se bacuska iz sve snage da se pojavi ovde. Zato sto zna da nakon njegove posete sledi samaranje Srbije u Briselu. A Sputnjik ceka ko zapeta puska, da proprati to samaranje. Al dobro, na nama je da istrpimo, jer ipak Rusi nas nikada nisu bombardovali…

  15. Pa komplikuje se za Vucica. Ocigledno da se sa njime nece sresti.

  16. Sta se moze , sedenje na 2 stolice cesto podrazumeva i nezeljene i nepozvane goste.

  17. DOBRO NAM DOSAO GOSPODINE LAVROV . PIJATFLJI SU UVEK DOBRO DOSLI☦️

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.