„Mirin ‘mali’ zaboravlja“: Đilas odgovorio Dačiću povodom tvrdnje da SSP podržava poziv na ubistvo Danila Vučića

Ostavite komentar


  1. A kad ce to vise. Prodje nam zivot dok se svi izmenjate u krug. Zacarani krug, gradjana Srbije sve manje i manje. Podizu premije za radjanje dece a decji dodatak samo u Beogradu. 3800 decji dodatak, sta je sa decom koju treba do kraja skolovanja cuvati. Sramota od vlasti ma koja bila, bitno da pravimo stadione unapred predodredjene gubitase.

  2. Ne cenim nimalo Đilasa -ali što je ovde napisano na osnovu njegove izjave -je prava istina. Pogotovo o onom malom čovečuljku Ivici koji bez mucanja i višestrukog ponavljanja delova rečenica nikako da sroči po neki „govorčić“ – je u svojoj političkoj karijeri uvek virio iz nečijeg zadnjeg, donjeg dela tela. Inače bi stalno bio niko i ništa, a danas je pod komandom AV još manje nego NIKO!

  3. Interesantno je to da svaka iole zdravorazumska kritika ili osvrt na lično ponašanje vladtodržaca se plasira u javnost kao poziv na njihovo ubistvo, a javnost to prima kao zdravo za gotovo. Lično me više nervira osvrtanje opozicionih predstavnika na zadatu temu, nego njihovih medijskih glasila. Sve to bi trebalo ignorisati!

  4. To sto Mirin Mali zaboravlja mi je jasno,a šta je sa nama?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.