Mirković (SNS): Da je Đinđić živ, on bi podržao Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Djindjic se prevrce u grobu od ovakvih izjava. Ja sam obican gradjanin i ne pripadam nikakvoj stranci, ali cu sutra da idem da odam postu velikom humanisti pok. Djindjicu. A isto tako., nismo zaboravili Olivera Ivanovica. Bar mi koji smo Subotom na Platou

    1. Da je kojom srećom Đinđić živ, danas se više niko ne bi sećao Aleksandra Vučića i njegove bratije, a gospodin Vučić bi verovatno negde prodavao šrafove, jer to je jedino što je u životu realno radio(ne računajući raznošenje pivskih gajbica na radikalskim terevenkama).

  2. Jeste, Djindjic bi bio sa Martinovicem, Djukom Molerom, Jutkom… sve si u pravu. By the way, organizujte vi setnju za Zorana ako ga toliko volite niko vam ne brani.

  3. Vaš dojučerašnji šef i idol je za Đinđića rekao “ I to je ima šetao sa štakom pred snrt“. To je vaša filozofija života“što manje pamtim to bolje živim“. Da je Đinđić živ svi bi ste, uključujući i Vesića i njemu sličnih, odavno bili na robiji za razna dela – od korupcije do zlouptrebe službenog pložaja, od pljačke do ubistava novinara….- Nisu u Srbiji svi zaboravni. Od vaših „sto za jednog“, do naših „1 od 5 miliona“ je velika i nepremostiva razlika.

  4. Ovi ni mrtvog Đinđića ne ostavljaju na miru,znaju oni da bi podržao Vučića?Nije Ružica Milena da za šaku para čast i vlasti pogazi mrtvog čoveka.

    1. Da u SNS (citaj: SRPSKA NAZADNA STRANKA) ima neko sa mozgom, ne bi lupetali ovako svi, od predsednika, preko ministara do poslanika. Jadna je nasa zemlja, a jos jadniji narod sa ovom bulumentom na vratu.

  5. Djindjic je ubijen zbog tvrdog stava u vezi Kosova to vec i stranci priznaju,a ima na Youtube njegovi govori pa ih gledajte i cucete istinu.On je Srederu u lice rekao u vezi pitanja o KiM“ kakav je to vas problem“.Nemojte neistinu o Dindjcu.

  6. Na svaku, pa i onu poptunu normalnu aktivnost opozicije vlast mora da odgovori sa gomilom laži i pljuvačine. Vi ste oličenje zla.

  7. Nema obrazloženja ove tvrdnje ili je vrlo površno.
    Đinđić nije nikada ssrađivao sa SRS i smatrao ih je sramotom za Srbiju, posebno njihovog šefa.
    Ako se nije slagao sa Đilasom, onda se još manje slagao sa Vučićem, prvenstveno zbog politike.
    Koliko Vučić i njegovi poštuju Đinđića potvrđuju izjave o 5. oktobru i politici DOS-a koju blati svakog dana, pre par dana je napao Đinđićevu politiku privatizacije, iako svi ekonomski pokazatelji govore suprotno.
    Ne verujem da je Mirković mislio ozbiljno, jer valjda se seća bulevara „Ratka Mladića“ i slićnih Vučićevih perfomansa.

  8. Laz,laz,laz,laz i samo laz! Zoran Djindjic nikada ne bi dozvolio podelu naroda kakva je danas.
    Ljudi,pa dokle idu ove lazi!?
    Zoran Djindjic je radikale prezirao!

  9. Đinđić je imao stav i pokazivao je zube,ovo što je njega nasledilo je sram Božja!

    1. Djindjic bi odavno bi priznao nezavisnost Kosova on je bio najpametni politicar sto je Srbija dala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.