Mirković: U Đilasovim redovima vladaju histerija i panika

Ostavite komentar


  1. Ha, ha ovaj I sam neveruje ovo sto ispriča a kako mi da mu verujemo. Ha ha kad bato onig za kog on rece ovde koji „spasi“Srbiju slavi prvu milijardu jel oko 2021 godine

  2. Pod hitno na lečenje! Kada dobiješ šifru, tu smo da ti pomognemo. Požuri da ne bude kasno.

  3. А У ТВОЈИМ РЕДОВИМА МУК И ГВОЗДЕНА ДИСЦИПЛИНА, ГДЕ СВАКО ПОНАОСОБ ДАЈЕ СВЕ ОД СЕБЕ ДА ГА ВРХОВНО БИЋЕ ПРИМЕТИ И МЕТНЕ ПОД СВОЈЕ БОЖАНСКЕ СКУТЕ.

  4. Da ti kaže Duda tebi:Nambija dr. Gangula je čist promašaj.Čuvar plaže u zimskom periodu.

  5. Tako ti je kad imas 10 pudlica, a hrane za 3. Onda one jadne kevcu, sene da ih gazda primeti. E, ali treba se ponekad i u ogledalo pogledati. A Mirkovicu?

  6. U zvaničnoj biografiji navodi da je diplomirao na Visokoj školi strukovnih studija i stekao zvanje strukovni menadžer. Sta to znaci, nemam pojma. Verovatno ni on. Imao je 26 godina kada su ga namestili da bude predsednik opstine Vozdovac. Sto mnogo govori o njemu i njegovom pojmu ODGOVORNOSTI! Lepo je napredovao, pa je sada bitno da tu poziciju zadrzi. Zato i prica besmislice.

  7. Ne mogu da verujem. Vi ste objavili komentar člana SNS !!! Šta se to DANAS dešava DANAS-u. Napuštate brod koji je skoro potonuo, napuštate Srbiju protiv nasilja. Ma nešto se DANAS u DANAS-u promenilo. Saznaćemo vrlo brzo. Potrošili ste se? Ili … ?

  8. Koji je ovaj Indijanac,odakle ispadaju više. Pa ako je ukrao bilo šta,što ne hapsite,jer vama to sigurno neće biti oprošteno

  9. E Mirković, Mirkovu! Pa jel nisi dobio sendvič? Jadan si kad nasedaš na laži. Bolje se potrudi da držiš jezik za zubima, da ga ne pregrizeš, ako se “ slučajno“ sapleteš.

  10. Vi ste u panici i vi uništavate Beograd . Đilas je zaslužan za dva mosta , onaj na Adi i onaj na Dunavu i nikome se nije peo na glavu kao vaš AV i vi kada napravite nešto , pošto 30 % vrednosti objekta skrenete u stransčki i privatne džepove. Bulevar kralja Aleksandra , urađen u Đilasovo vreme je i danas istog kvaliteta kao i kada je urađen , sva sela u okolini Beograda su u Đilasovo vreme dobila beogradsku vodu i moderne škole i vrtiće , a šta bi sa vašim Trgom Republike ? Niko normalan vam više ne veruje .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.