Miroslav Aleksić: Bojkot izbora je direktna podrška režimu, koalicija „Biramo Beograd“ danas predaje potpise za listu

Ostavite komentar


  1. Crni Miki direktno prozvao Đilasa. Sada je otvorio vrata pakla. Očekujem odgovor do podne.

  2. Bojkot podrska rezimu? Jel ovog Jeremic naucio da spinuje ili je u pitanju prirodni talenat?
    Divno cete se uklopiti u SNS kad preletite.

  3. Najtalentovaniji politicar trenutno! Za manje od godinu dana resio (se) ‘konkurencije’, prvo druga jeremica a sada i druga djilasa, ne Milovana naravno, nego ovog.. cika draganceta !!

  4. Prijatelju objavi sta se to od proslih izbora promenilo na bollje za opoziciju.Ili sta je od vasih i EU zamerki ispunjeno, pa da ti kazem ko radi za SNS.

  5. aleksiću, pusti ti na miru pravu opoziciju koja drži do svojih reči i potpisa za razliku od tebe.
    Valjda ti je pravi protivnik vučić a ne Đilas i Ponoš.
    Nema ništa o tome šta biste uradili u slučaju pobede već kao i trenutna vlast ti je Đilas i Ponoš glavni problem
    Klasična zamena teza.
    Ipak si možda bolji harmonikaš nego političar
    Probaj.

  6. Miroslav Aleksić: Bojkot izbora je direktna podrška režimu, ili- Izlazak na izbore direktna je podrska rezimu. Verujem i jednima i drugima, ali aj sada budi pametan)

  7. Potpisali ste 09.03.24 sporazum sa Proglasom. Meni nije jasno zbog čega je uopšte bilo glasanje oko toga da li ili ne izaći na izbore kada to uopšte nebi trebala biti tema, znači potpisali ste i tačka. Da li ovde ima više neko da se drži bilo kakvog dogovora, sramota.

  8. Ovi što bojkotuju su već preleteli u sns. Daju im vlast bez borbe a pljampaju o nekom „legitimitetu“

  9. Izlazak na izbore gde se rezultat zna i pre početka izbora (milion fantomskih glasova prednosti ukoliko zatreba…) je direktna podrška režimu. Ova tzv opozicija se maksimalno trudi da ne smeni kriminalni klan, baš se pitam zašto…

  10. Nisi ti Aleksiću ozbiljan političar kada si u stanju ovako nešto da izjaviš. Do juče ste bili deo ozbiljne koalicije, a danas su ovi koji ne izlaze na izbore za Vučića. Pre će biti da ti tvoje nedovoljno obrazovanje ne dozvoljava da na pravilan način sagledaš politiku, da ona nije plen nego mukotrpna borba za principe i ideje u korist boljitka naroda koji žive u Srbiji i raseljenju.

  11. Biram borbu. Djindjic nije imao nikakve uslove pa se borio. Na zalost njega nema ali njegova ideja bi bila borba. Da cekamo jos cetiri godine i gledamo ove nesposobne manipulatore cekajuci da ce neko da nam da uslove na tacnu? Svaku nepravilnost prijaviti. Ne znam zasto nezadovoljni ljudi slusaju gluposti. Nije meni do Djilasa meni je do slobode i demokratije i sigurnije buducnosti moje dece.

  12. Zašto samo bojkot izbora u Beogradu? Ako se ništa nije promenilo u vezi izbornih uslova zašto onda celokupna opozicija izlazi na izbore recimo u Novom Sadu? Koja je to razlika između izbora u Beogradu i Novom Sadu? Miroslav Aleksić je objasnio samo treba pročitati…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.