„Miroslav Aleksić faktički lider Narodne stranke“: Borislav Novaković najavio izbornu skupštinu za 22. oktobar

Ostavite komentar


  1. Ala ce da vas usreci ovaj ponavljac. Jeremic je barem bio pismen za razliku od ovog.

  2. Potpuna podrška za Aleksića, Jeremiću sedi tamo di si – ni za di si nisi!

  3. Milosave, jeste nepismen, ali ne pada mu na pamet da kupuje doktorate i diplome.Miki većina naroda je uz tebe! A, ti Milovane, šta bi sa onim vašim teroristima.

  4. Bilo bi dobro da Aleksić postane predsednik stranke. Pragmatican,jasan u obraćanju i nekako čovek iz naroda koji zna realan život i probleme ,,obicnog“ čoveka. Puna podrška

  5. Molimo vas, nemojte vi sada o bilo kakvim podelama. Treba nam da verujemo u saradnju po svim pitanjima. Ne razvodnjavajte ovu pozitivnu energiju naroda.

  6. E lepo. Sad i to malo podrške naroda podelite. Pa ovaj Novaković mora ovako da radi. To je sve plaćeno ili mora da odradi da mu onaj sin bandit ne ide na robiju. Na kraju Jeremić je bar nešto uradio a ova bagra ŠTA?

  7. @Ljilja Slažem se. Nemojte više ljudi ko boga vas molim… Da se delite i razvodnjavate. Po meni jedina prava stvar za ovu situaciju je da u privatnosti Vuk i Miki razgovaraju i dogovaraju konstruktivno šta je najbolje za stranku. Ne podcenjujte ogromno političko znanje i iskustvo Vuka Jeremića, ti koji ga prozivaju da je Pozderac to su nacionalisti fašisti i šovinisti, treba gledati šta čovek radi i kako može da pomogne ljudima oko sebe i narodu. Ako ovako olako rušite na početku karijere Narodne stranke Vuka Aleksičem onda je samo pitanje vremena kada će neko da zameni Aleksića po istom ili nekom drugom principu. Mislim da se sprema velika seoba preletanja iz SNS u NS i mislim da računaju na Aleksićevo neiskustvo u politici na tom nivou, on jeste srčan harizmatičan i inteligentan pošten mlad čovek i ja ga gotovim pre nego što ga je iko primetio, ali to ne znači da ako stavi kapitensku traku da će padati više golova i da će biti bolji rezultati tima. Zato apelujem na Mikija i Vuka da razgovaraju i pronađu rešenje. Vuk je mlad, obrazovan i iskusan političar i po meni osim zbog njegove babe koja vuče neko muslimansko poreklo nije ništa čovek zgrešio, nije bio predsednik DS, niti vlade RS niti predsednik RS, šta mu zameraju, neko pitanje? Ajde molim vas taj sud bi svakako dao odgovor koji bi bio po efektu identičan ovome, da ne pričam dalje neće mi objaviti komentar. Ali objavite molim vas. Hvala.

  8. Kada je NIkola Jovanovic rešio da ode, niste mu dali, a da mu niste smestili aferu prisluškivanja privatnih razgovora u kafani. Isto je on rekao u kafani sto i Aleksić i Novakovic javno! Najbolji treba da idu napred, a istrošeni i korumpirani u političku penziju. Glasam za promene jer nam nije dobro!

  9. Dodje Vuk pa vas Potplati Malo i Rešena Situacija
    Uzgred a gde vam je Jeremic Nestao
    Da mozda ne Uci Note za Klavir

  10. Potpisujem svaku vasu rec g. Novakovicu ! Vecina i bira i postavlja, vecina i podrzava, sve ostalo ima svoj nizi red … Nisam ni politican ni apolitican, ali slusajuci Aleksica u Skupstini, naravno preko TV. vidim da covek jasno glasno, razborito i zasigurno barata cinjenicama, nema nista od onoga u retorici gotovo svih iz SNS=a i decidirano iznosi stavove Srpskoj javnosti, a ne da replicira SNS-ovcima i nemlati rukama pri govoru. Sve to ga cini jednim pristojnim opozicionim liderom, jer samo sposobnost uz cast i istinu, je prava kontra vladajucoj stranci i samim organima Vlasti. Kada Bosko Obradovic i njemu slicni, sa njihovim vidjenjima i tracarackom politikom, mogu biti neka „pretnja“ ma kojoj drugoj strani a posebno Vladajucim organima? Nikada ! Najstrasnije je to sto Srbija NEMA opoziciju sve dok i JEDNA Stranka se ne ujedini u opoziciju, a ista mora biti totalno jedinstvena, jer preko 800 000 glasova je samo u jednoj stranci na drugoj strani. Samo jak lider JEDINSTVENE opozicije, moze se suprotstaviti danasnjim „vladarima“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.