Miroslav Aleksić: Nedovoljna prepoznatljivost kandidata može biti i prednost

Potpredsednik Narodne stranke u razgovoru za Danas o koaliciji, izborima i predsedničkoj kandidaturi

Ostavite komentar


  1. Ne razumem novinare koji pitaju Aleksića da li je razočaran što je drugi kandidat (Ponoš) kandidata jedinstvene opozicije? Šta se očekuje? Da kaže da jeste? Naravno da je mislio da bi on trebao da bude, ali sad je gotovo, treba da drži tog „vrapca u ruci“, i da zaboravi na taj neslavan momenat naše političke nesloge. Drugo, Ponoš a pogotovo Vladeta, nisu nepoznati javnosti. Naprotiv, pitanje je samo da li ih ovakvim kvalifikacijama novinari tzv. nezavisnih medija omalovažavaju i potcenjuju. Oni su Daleko (!!!) najpoznatiji i najkvalitetniji kandidati na predstojećim izborima. Ko ih ne zna, nije njihov problem.

  2. Korektno. Ne poznajem dovoljno ovog mladica da bi dobio moj glas za predsednika. S obzirom na to da predsednik ima specificne zadatke treba nam osoba koja ima diplomatskog iskustva, a ne neko ko ce tek na tom mestu da uci diplomatiju. Nemamo za to vremena. Aleksic svojom energijom moze mnogo vise da uradi na drugim poljima. Neka je ziv i zdrav, za njega ima vremena da se iskaze i zasluzi nase poverenje.

  3. Mnoštvo ljudi sa kojima razgovaram glasaće za nekog trećeg jer im Ponoš ne uliva poverenje. Šteta je propustiti ovu sansu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.