Miroslav Aleksić o radikalizaciji protesta „Srbija protiv nasilja“: Sledeće nedelje blokade u još deset gradova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ustani Srbijo!
    Govnjive motke u ruke i rastjerajmo ove vucibatine koje nam svakog vikenda blokiraju saobraćaj
    Smrt stranim plaćenicima

  2. Ma da.Sta ce nama auto putevi,treba nam makadami.Brze pruge?Vratiti Ciru.Firme?Sve pozatvariti i rasprodati.Umesto da ste pokupili i otisli u poplavljena mesta da pomegnete,vi blokirate saobracaj.Jadni ste.

  3. Treba da se skupe ljudi i da ti blokiraju ulaz gde stanujes da ne izadjes godinu dana da vidis kako izgleda nasilje ko je vi sprovodite.

  4. Bili bi protesti uspesni da ih ne predvode Tepic,Aleksic,Zelenovic itd..i tako iz „DOS“ upropaste svaki pokusaj naroda da se bori za sebe
    Ista je to ekipa kao i AV,isti im je gazda…

  5. E moj Aleksiću,ako nastavim tako više nećeš imati šta da blokiras,zaustavljas.Necemo imati svoju državu.pozdravio te kurti.

  6. Pa zar te koje kakve blokade,nije nasilje nad nama ostalim građanima?Sramota više od takvih ljudi.Stop nasilju od takvih nasilnika.

  7. A kako bi se poneo Aleksić da sutra nedaj boze dodje na vlast pa da opozicija njemu radi ovo sto sad on radi vladajućoj stranci i predsedniku.Stavi Aleksić prst na celo pa razmisli? Znaš onu izreku „ko drugom jamu kopa sam u nju pada“

  8. Nije vazno bio Aleksic ili bilo ko hocemo da zivimo normalno a ne da zivimo u mraku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.