Miroslav Aleksić organizuje sastanak na Oplencu: Oni koji ga podržavaju odlučiće šta i kako dalje

Ostavite komentar


  1. Aleksic je , sad je apsolutno jasno, podmetnut i vrbovan od strane onih koji bi da pocepaju i uniste Narodnu stranku zbog njenih prosrpskih i antizapadnih stavova.

  2. Ova podela je pokrenuta onoga dana kada je av obećao deci 10.000 din. Gradski odbori su se izjašnjavali dal su za Mikija ili Vuka. Oni koji su glasali neka se sete i vide za koga rade

  3. Ovo sto radi Aleksić, sigurno je uz pomoć Vučić i sličnih, jer samo njemu ide u prilog.

  4. Nisam član Narodne stranke, niti bilo koje druge.
    Želim da vidim promene u Srbiji kao većina ljudi.
    Mislim da je Aleksić pokazao veliku požrtvovanost u svojim skupštinskim nastupima, kao i iskrfnu želju za saradnjom sa svima iz srpske opozicije, što je veoma važno u poslu koji je pred nama.
    KOdnos Vuka Jeremića prema kandidaturi generala Ponoša za predsedničke izbore mislim da ga je diskfalifikovao u svakom smislu.

  5. Skandalozno je ponasanje Jeremica i klike oko njega. Ta izrazena „Funkcionerska“ manjina ostace sami i postace beznacajni. Ugasice se. A Aleksica podrzavaju ne samo vecina u njegovoj stranci, vec i mnogi koji nisu clanovi nekih stranaka. Aleksic je moguci novi Predsednik Srbije, jer ima zato potencijala.

  6. Vuk je pokusao pucem da postane predsednik stranke koju je Aleksic stvorio a Vuka primio. Novo centralisticko rukovodjenje i menjanje nepodobnih od strane Vukove funkcionerske klike, mimo statuta stranke, nije vidjeno ni u Savezu Komunista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.