Miroslav Lajčak otkrio poruku koju je velika petorka poslala Kurtiju i Vučiću

Ostavite komentar


  1. Upropastio si Srbiju, a hteo bi da spavaš.Pa,neće da može! Tek te čekaju Tantalove muke.A,i bračne obaveze te muče.Faraonu,nije ti lako.

  2. Ne znam engleski jezik, ali kako u prevodu Lajčakovog Fejsbuk saopštenja „President Vucic and Prime Minister Kurti“ nalazite „predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem“?

  3. Citat: „…premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem…“
    Komentar: molim redakciju da pokaze profesionalnost…Albin Kurti nje premijerom privremenih prištinskih institucija vec premijer institucija drzave Kosova, a sto se tice privremenosti, nije ni manje a ni vise nego premijerska fotelja bilo kog drugog drzavnog premijera…

  4. Lajčak očekuje „da dve strane u potpunosti ispune obaveze iz dijaloga bez odlaganja“.
    On to odavno očekuje.Kako nije zapazio da ni jedna strana strana neće ni započeti?

  5. Da ste tako na kompletan kriminal od Savamale, Krušika, Jovanjice…itd., insistirali na rasčišćavanju od zemlje koja ide ka EU (a ustvari fingira da ide i pljačka sve što se opljačkati može), nikada ne bi smo ni mi obični gradjani ni vi kao EU bili u ovakvom ćorsokaku da tajkun koji je bio go i bos 2012te i pod optužnicom za više dela postane čovek gerile (kao najbogatiji Srbin sa partnerom u firmi- kao šef Hamasa npr.), koji upada na sever i ugrožava živote svih…

  6. Nezavisno Kosovo i ZSO za nas. Nema tu nesto novo. Pitanje je sta cemo mi raditi? Evropa ili Rusija?

  7. @Nenad M
    Rusija ni pod razno.
    Eno ti je na 3000 km odavde pa izvoli. Oko nas je EU i NATO. Zar treba postavljati takvo maloumno pitanje?

  8. @ RU
    @ Dani Kovac

    Zar vas dvojica jos nikada niste culi nesto o „alternativnom prevodjenju“ i „kreativnom interpretiranju“ procitanog teksta ?

  9. Faraoni su u Egiptu ne Srbiji,Mešati istoriju faraona i politiku Vučića na Kosovu nije isto,Svako misli da zna istoriju ,.

  10. Dobro, sve mi je jsano samo ne znam zašto baš samo ove zemlje dolaze da nešto pitaju i traže? Ko će to da objasni? Imali i drugih „KVINTI“, koje imaju drugačiji stav od ove „KVINTE“? Ima, nego mi foliramo sami sebe i ne govorimo glasno sa njima već samo pred svojim televizijama. Kada budemo rakli glasno i tražili da kinta bude petorka, šestorka, sedmortka ili još bolje osmorka da bude 4:4, onda ćemo znati šta radimo.

  11. Problem Kosova i Srbije,trebalo je da se reši učlanjemnjem u EU.Bugarska i Rumunija nisu bile ništa bolje od nas kada su ušle u EU.One su učlanjene da se „zaokruži“evropska teritorija.
    Ovo otezanje,pooštravanje uslova i t.d. dosadilo je i Bogu i đavolu.

  12. Nakon decembarskih izbora ovim belosvetskim bitagama će biti zabranjen ulazak u Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.