Miroslav Lajčak otkrio rokove za sporazum Kosova i Srbije i način na koji će EU pratiti sprovođenje

Ostavite komentar


  1. Ne znam sa kojim samopouzdanjem, s obzirom da sporazum nije prihvacen. Bar je nama tako receno.

  2. Bude li potpisao nezavisnost Kosova prva cu ispred skupstine stajati sve dok ga ne srusim.

  3. Bravo Majo. Nakon izjave Merkelove da je sporazum u Minsku služio samo kao kupovina vremena za pripremu Ukrajine za rat sa Rusijom, niko nema razloga da veruje EU. Cilj bilo kakvog sporazuma koji se tiče AP KiM je da Srbija prizna nezavisnost. Ja to neću, a za vas ostale ne znam. I ja sam spreman izaći na ulicu.

  4. EU može da posreduje u pružanju dobrih usluga u pregovorima,
    nema nadležnosti da nameće ili da formuliše međunarodnopravna rešenja! Čemu onda UN i njena mirovna misija na KiM?

  5. Šta tu nije jasno da se poštuje Ustav Srbije i rezolucija 1244 SBUN a Vučić da da ostavku i da mu više ne pomenemo ime

  6. Svi govore o planu koji ne postpji. Probni balon je postavljen do priznanja KiM, i pravno obavezom za ono sto je vec potpisao. Plana nema ali je on u skupstini sada dobio blanko podrsku da potpise sta hoce. To je bio cilj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.