Lajčak o tenzijama na severu Kosova: Ovo je apsolutno nepotrebna i nelogična eskalacija

Ostavite komentar


  1. Svi mi znamo da je nepotrebno i nelogično, ali to je znak da se nešto, konkretno, treba napokon uraditi. Narod trpi dok se drugi bahate.

  2. Dijalog je najbolje rešenje za sve… Međunarodna zajednica da se potrudi da zaštiti Srbe sa KiM i njihova prava.

  3. Sa stanovista evropskog politicara stvarno sve to izgleda nepotrebno. Ali ovde gde se ubijamo svakih tridesetak godina a u medjuvremenu se spremamo za novo ubijanje sve to je normalno. Ko nije za ovo neka ide odavde na vreme, bolje mu je. Gde se dva psa kolju treci bolje da se ne mesa.

  4. Запад да санкционише Куртија за ову бахатост јер ово је превршило сваку меру

  5. Srbi sa KiM zele samo da ostanu da u miru zive na svojim vekovnim ognjistima

  6. Srbi ne treba da se povlace iz institucija,ali su bili primorani na to zbog terora na njima i sad su opet Srbi krivi sto su se sami povukli pa su albanci morali popuniti rupe…kako da ne!Dozvolite osnivanje ZSO i olaksajte zivot i jednima i drugima i medjunarodne organizacije da oduzmu politicke funkcije Kurtiju jer on samo tezi ka sukobima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.