Mirovića nema na listi naprednjaka za Vojvodinu, zašto?

Ostavite komentar


  1. Молио бих вас да ове и овакве вести саопштите полако. Од овога може срчка да страда. мировић има толико обожаваова у Србији, који, можемо рећи, живе за њега.
    А сад озбиљно. Зашто ове, назови, вести објављујете ? Има мировића, на жалост, колико хоћете. Једине квалификације су изузетна окрутнос и да уме да ћути. Ако већ немате шта да пишете .. како беше ? Па измислите вест.

  2. Ima mnogo ljudi,koji imaju mozak,kicmu i jezik,a koji su se zbog toga morali da povuku u ilegalu SNS-a,duboko razocarani i skrajnuti.Oni ce izaci na izbore,treba ih motivisati da glasaju za opoziciju.

  3. Teško će to ići, mislim da oni i dalje imaju popriličnu podršku. Uf kako bih voleo da me ovi izbori demantuju.

  4. mIROVIC JE JEDAN OD RETKO POLITICKO KULTURAN COVEK I NIJE MUMESTO U KRIMINALNO sns-U. pametan covek.

  5. Maaaa,nesto mi zvoni u glavi po pitanju ovog lika….Da to nije mozda hokejas ili nesto slicno tome?Sva ta bagra u toj srs (sns)su mirovici,i dok sluze kriminalcu i klimaju glavom dobri su,posle kao ovaj bot.Sada ce ljudi da ga se secaju kao jednog od tih kriminalaca,i okretace glavu na ulici a ima sigurno i onih koji bi hteli da mu kazu koju rec,a sta to se zna.

  6. Uvek dam se cudio sta Mirovic radi u toj stranci…jer covek je obrazovan i urban…Verovatno se druzio sa pogresnima,a i porodicno nasledje ima veze sa tim ideoloskim promasajem…

  7. ..da je upravo imenovani „kulturni“, pesnik, bio organizator onog prebijanja glumaca Pozorišta mladih koji su onomad digli glas

  8. E, kad im je Golubovicka prva na listi onda xnsm „koliko je sati“. Nije mrsto da kazem sta Somborci misle o njoj a ne bi ni objavili. Najbezlicnija osoba.

  9. Prvo ni jedan funkcioner nije na listi-ni jedan sekretar ili poznatiji lik. Mirović je isuviše iskusan da ga prevare da predvodi listu anonimusa. Mirović ima težinu i priča isključivo sa Vučićem, a ne sa ovim koji ga nikada nisu ni hteli. Vučiću je bitan svaki glas, zato je vratio Tomu da bi privukao i stare kadrove, razočarane i zbio redove. Mirovića ako ne uvaže, mogao bi da ih strašno uzdrma, što im svakako ne odgovara. Srećom ne pitaju se oni, već Vučić i Mirović to sami rešavaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.