Mirović: Zakon o Vojvodini nije prioritet

Ostavite komentar


  1. Kad je sns sekta dosla na vlast u vojvodini sve je gore. Naročito otkad je ovaj radikal bez bedza mirovic zaseo u fotelju.

    1. Zoran Nakic:Vojvodini je svanulo kada su na izborima 2016.smenili zlo koje je dovelo Vojvodinu do samog dna.

  2. Dje ga nadje .Pa taj je na ulici steko kod Radikala diplomu ,a kod SNS doktorat u laganju.Ma taj bi prodo sve za svoj intres.Sta njega brige za zakon o Vojvodini i 7% ili manje ili nikako.On je tu da slusa Vucka i da laze koliko mu se naredi.Ko Ona Plava sto je Mrkela reko,bjezi od nje,ta za noc napravo zel.stanicu u Beogradu u staoru spava i otvara put za Makedoniju.Ajme meni,majke ti ,kako ovaj dodje na televiziju.

  3. valjda se vojvodina finansira u skladu sa prihodima po kljucu ostalih oblasti..ili pomoravski krajevi finansiraju druge.. koliko das manje uzmes ..ili da se pravi jos jedna drzavica

  4. Nije mi jasno šta bi to značio zakon o Vojvodini.Budžet Srbije se odnosi na celu njenu teritoriju uključujući i Vojvodinu.

  5. u novom sadu ga narod zove ZIGOR. od 2004. do 2008. dok su radikali bili na vlasti bio je direktor ZIG-a (zavod za izgradnju grada) i toliko se nakrao da je sasvim zasluženo dobio nadimak zigor.

  6. Nemoj da izmisljas politicke odgovore, pa niste rudari u rudniku, radite svoj posao, i sta znaci Vojvodina je zadovoljna, a VOJVODJANI??????

  7. Eto gospodine predsedniče Vlade Vojvodine dok vi pričate o odgovarajućem budžetu od 7 posto, u Deliblatu se zatvara osnovna škola Paja Marganović, a glasine su da će zatvoriti ambulantu. Pohadjao sam tu školu od 2002-2010 i bilo nas je u dva odeljenja minimum po 25 dece. Kada se u Vojvodini zatvaraju škole onda znajte da ste duboko zabrljali. Sada će decu prebaciti u Kovin, a šta će biti sa profesorima? Dece nema gospodo zato što svi idu u inostranstvo zbog vaše mizerne ekonomske politike, teške korupcije i nedostatka poslova, lolalnih šerifa i seoskih tajkuna koji su ušli u kolo sa SNS bandom. Eto to je posledica tih 7 posto, u kombinaciji sa bahatošću vlasti i namernog previdjanja loše situacije. Poljoprivrednici ne vide budućnost zbog stalne opresije vlasti u korist otkupljivača ljudi koji žele da rade nemaju gde ili se traži da udju u SNS i da robuju za njih.

    1. Nije Stevane zatvorena, sada se to zove Desanka Maksimović iz Kovina, isto i škola u Mramorku, škola u Pločici isto pripojena Kovinu. ostalo Samo Bavanište i Mađari u Skorenovcu. Sve najgore o onima koji su ovo uradili, Bradanji ti je iz Deliblata, predsednik S.O.Kovin polupismena baraba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.