Miša Vacić se kandiduje za predsednika: Vučić da ode u penziju, a Đilas u zatvor

Ostavite komentar


  1. Kada vučić ode u penziju, … u roku od 3 (TRI) minuta će se raspasti i sns i tvoja ‘stanka’ i na desetine satelit-stranaka

  2. Da da,..a vi cete da pobedite, srpska desnica?! Ni u ludilu narod nece da glasa za vas.

  3. Neverovatni su svi!Umesto 1kandidat udruzene opozicije…Jadan je Nas covek,Kako svi hoce da vladaju!Ali za pocetak Neka nauce da vladaju nad sobom!

  4. Ma nemoj? A po cemu ti izjednacavas tu dvojicu, Djilas osim gradonacelnika nikakvu odgovornost u vodjenju drzave nema, plus sto je prisutan u politici pet puta krace nego Vucic. Za koja dela bi on trebao u zatvor, mene to zivo interesuje da mi neko od ovih bandita objasni? Za sta se vodi proces protiv njega pa da ide u zatvor? To zato sto vi dripci tako sebi zacrtate u glavi? Meni se nekako cini da ce te uloge koje si im namenio biti dijametralno suprotne, a ti se takodje mozda pridruzis obojici. I u penziji i na onom drugom mestu.

  5. Ahahahahahahahahaha. PA ovaj ne ume da sastavi ni prostoprosirenu recenicu! Ahahahahahaha….

  6. Polako, polako, prvo ti vaciću u zatvoir doživotno jer je tvoja krivica neupitna, a za ostale ćemo lako. Pazi samo da se u zatvoru ne oklizneš….

  7. Zašto ovom liku davati pažnju…
    Čemu to ???
    Razmišljate li o posledicama svog delovanja i je li to način predizbornog diferenciranja u odnosu na režimske medije

  8. Ti si neki prorus cim se zoves Misa. To nije srpsko ime. Srpsko ime je Josip a prezime Broz zato su ga Srbi i izabrali za dozivotnog odnosno vecnog predsednika.

  9. za ovog megu da glasaju samo takvi kao on, nažalost u ovoj državi ih ima dosta, bar će se megafoni prodavati, i biće materijala za komičare,

  10. @E Vacic ce biti taj
    Evo, ja ću ti dati odgovor, ako ništa drugo, a ono što je za vreme njegovog „Gradonačelnikovanja“ posečen ogroman deo Zvezdarske šume kako bi se, naravno bez dizvola, sagradilo na desetine zgrada od strane sumnjivih investitora. Sada su važni i Jadar, i Neva, i Homolje, i Bor, a kada se sekla šuma u sred Beograda, tada se nije oglašavao ni posle desetina prijava koje smo mi gradjani podnosili. Od toga veliki broj sa svim imenima i podacima, i to direktno njemu na uvid. Da budem do kraja tačan, povlačim ono „sumnjivi investitori“ jer se radi o okorelim kriminalcima.

  11. Mnogi su mislili da je i grobar vic..pa mi po mic Dedinje.
    Srbija..eh Srbijo, zemljo čuda.

  12. je bio ozbiljan kandidat, onomad. Ovakve bu…e mu nisu ni do članaka. Nego, otkuda to da je podguznim muvama dozvoljeno da „šefu“ budu konkurencija??!!!!!

  13. Tuzno al istinito no nista ne cudi u ovakvoj drzavi. Setimo se samo „Belog Preletacevica“ koji je napravio pravi podvig sa brojem osvojenih glasova. To se desi kada je narod ogorcen i nemocan pa daj sta das samo da nije ovo sto je sada. Dace Bog da se do izbora pojavi normalan covek pa da se konacno resimo kriminalaca i nesposobnih na ministarkim mestima sa sve njihovim vodom sekte

  14. Dajte mu čašu vode i neka ide na spavanje. Mogao bi malo da obnovi gramatiku maternjeg jezika.

  15. A zbog čega u penziju Vučić? Ja mislim da Vučić nikad jači i snažniji nije nego što je sad!

  16. Narcisoidni egocentrik pa jos ultra-nacionalista u pokusaju. Kakav izbljuvak od coveka.

  17. Uzece covek pare za predizbornu kampanju predati racune da ga jedna plakata kostala 200 evra ,stavice 100 hiljada u dzep i tako je to

  18. Ako se ovaj kandiduje za predsednika, pa ja sam spreman kandidat za predsednika svemira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.