Mišel: EU mora da odredi datum za novo proširenje

Ostavite komentar


  1. EU lagarije. Možda neka minimalna sansa da prime malu Crnu Goru 2030 (sta je 600 tonak hiljada stanovnika za EU) i onda nam poruce kao vrata su otvorena a ostale kandidate ce da nastave da zavlace narednih 10 tak i vise godina. Setimo se kada je neđacko cedo uslo u EU 2013 da je poruceno da od ulaska nekog kandidata 2019 nema nista, pa se lagarija prebacila da ce neko uci 2025.

  2. Toliko vole Zapadni Balkan da nam od 2024 uvode vize uvijene u oblandu ETIAS. Prvo popuni obrazac, plati oko 10 tak evra pa cekaj odgovor da li Mozes u EU carstvo naredne 3 godine. Pa ćemo puknuti 15 tak evra po gradjaninu zapadnog Balkana u kasicu EU do famozne 2030.

Ostavite komentar


Politika

Profesor Hasani objasnio čemu služe Kurtijevi uslovi 8

Profesor Hasani objasnio čemu služe Kurtijevi uslovi

Profesor prava i međunarodnih odnosa Enver Hasani rekao je da su tri uslova, koje je kosovski premijer Aljbin Kurti izneo na poslednjem sastanku sa predstavnicima Evrepske unije (EU) u dijalogu sa Srbijom, fiktivna i da postoje samo za unutrašnju političku potrebu

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.