Misterija dolaska šefa CIA u Beograd

Ostavite komentar


  1. Đilas, Lutovac, ja,……..??? Ili Vučić i bulumenta??? Takođe , ko se to redovno sastaje sa članovima porodice Soroš ??? A optužuje opoziciju, udruženja građana ili koga stignu??? Čija se to deca školuju na zapadu , o našem trošku, a pripisuju drugima? Ko nam je ono bio dve godine na „usavršavanju jezika“ kod britanaca???? I ko sve iz garniture vlasti??? Gde sklanjaju pare -ne fale se?? Ušli su u politiku , nije imao pas za šta da ih ujede – a danas??? Obahatilo se , ali skupa vina plaćaju našim parama!!!!

  2. Можда је дошао у Сарајево да упозори високог представника и бошњачке политичаре да се држе Дејтонског споразума и да не гаје исламске терористе, а у Београд да потврди поштовање резолуције 1244, Кумановског споразума, мандат КФОРа и поштовање права Срба, као да утиче да се укине апартхејд.

  3. Dali je moguće da se Orlić razume u biu ,čist komunistički sistem postaviš političare i kontrolišeš sve ,..koja li je naređenja dobio od ovog iz cie?

  4. Došao na raport,ali stim da Državnici,Šefovi državaBalkana,Vizionari,Majka kakve neće roditi ni u narednom milenijumu,do kraja Sveta i Veka njemu raportiraju da su primili k’znanju ako nastave da talasaju šta ih čeka.A šta ih čeka,mislim da ni u najbesanijem snu nikada nisu odsanjali takav san.Ni u snu ni na javi.

  5. Nestabilnost rat n balkanu pa ove banana zemlje nemaju vojni kazan budzeti i drzavni dugovi u minusu boga oca čim ustanu prvo pošalju izveštaj zemljama kontakt grupe. Šef cije verovatno dolazi zbog nekih para koje se valjaju na balkanu verovatno povezanih sa rusijom i kinom iranom. Neko se preigrao previše mimo gospodara verovatno zahvTio previše nego što ga sleduje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.