Mitić: Zabrinjava što država ne reaguje na mržnju

Funkcionerka LDP ocenjuje da je manifestacija ispunila očekivanja

Ostavite komentar


  1. Zabrinjava što država ne reaguje i zabrani mržnju i delatnost LDP protiv Srbije! Vi trčite da podržite i slavite zločine Haradinìjevih i Tačijevih Šiptara,koljača i ubica Srba od strane OVK!

  2. LOL, nju zabrinjava što genocidna država ne reaguje na mržnju?!? Srpkinju zabrinjava što država ne reaguje na mržnju?!? Gde je do sada živela vaskolika gospodja Mitić? Sedela pod staklenim zvonom i nije čula šta ste radili devedesetih?

    1. Bože, Bože?! Šta su sve Srbi radili dok su muslimani širili ljubav i bavili se prikupljanjem lekovitog bilja?! Imate pravo da verujete u šta god hoćete gospodine ali, da naterate Srbe iz Bosne i Hercegovine, da veruju u to što vi verujete, predstavlja, ne cinizam već, vrhunsko licemerje. Alija je hteo rat ali, rat u kome bi ginuli samo Srbi, kako je već bio običaj tokom ranijih sukoba. Pošto Srbi više nisu pristajali na tu ulogu, Bošnjaci se osećaju „iznenadjeno i uvredjeno“.

    2. Wau. Kao prvo, cestitam ti sto si uspeo da smislis novi nick. La Stinche je vec malo prevazidjen. Mora da si napregao mozdane vijuge do maksimuma. Kao drugo, Srbija bi trebala da obrati paznju i na mrznju koju na netu sire razni psihicki bolesnici iz Srbiji komsijskih oblasti. Neka se tim bolesnicima bave maticne im drzave.

  3. Ova mlada žena smatra da Srbija mora da kreira i vodi državnu politiku koja bi bila u službi njene prištinske ljubavi, kako je sama izjavila na nekoj televiziji. A Srbija i Srbi to neće, što posebno iritira ovu ultraliberalnu i ultramodernu ženu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.