Mitrašinović (Zajedno): U Šapcu lečenje samo za one koji imaju člansku kartu ili broj Danice Grujičić

Ostavite komentar


  1. gospodine Mitrašinoviću to je bilo i za vreme prthodne vlasti, govorim Vam iz iskustva, ne mislite da sam protiv Vas, primer je prnjavor, ali medicinsko osoblje i dalje ostaje na tim radnim mestima. Srdačno Vas pozdravljm što ste to izneli.

  2. Takav slučaj gospodine Mitrašinoviću na svojoj koži sam doživela od prethodne vlasti u prnjavoru, ali isto medicinsko osoblje radilo je i radi i sada. Hvala Vam na objavljenom teksu.

  3. Ne verujem da dr danica grujočić zna da se to dešava. na svojoj koži san osetila da je to prethodna vlast to činila u prnjavoru, kažu ljudi iz Prnjavora da su ti nazovimo ih medicinski radnici i dalje na tim radnim mestima, ministarstvo zdravstva pod hitno da im da otkaze. Već dugo povezana rodbina u prnjavoru sedi na tim mestima kažu prnjavorci. Hvala gospodine Mitrašinoviću na tekstu, ali da znate i drugu stranu, koja živi već godinama na državnim jaslama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.