"Mitrović vodi hajku protiv svih koji se zamere režimu"

* Ukoliko nemate izmišljenu aferu, oni će to smisliti umesto vas, ističe naš sagovornik
Radoslav Milojičić, poslanik DS, govori za Danas o javnoj polemici sa vlasnikom TV Pink

Ostavite komentar


  1. Meni je pomalo malogradjanski Z. Mitrovica i njemu slicne oslovljavati sa "gospodine". Oni su sve drugo samo ne gospoda.

  2. Gospodin Milojičić je, dok je bio predsednik opštine Smederevska Palanka više puta, direktno pomogao moj odlazak na evropska i svetska takmičenja na čemu sam mu ostao zahvalan. Bez finasijske pomoći Opštine, za njegova mandata mnogo talentovane dece iz Smederevske Palanke umesto na takmičenjima – ostalo bi kući. Hvala mu na tome.

  3. Aj sad, prilicno me bas briga za Kenu, kao i za bilo koga ko se bavi politikom, ali povremeno pogledam neki film na Pink 2, sto mi se nazalost desilo i prekjuce, i ono sto sam cuo na onim vestima na svaki sat je blago receno purgativ. Kakvim se recnikom sluzi mitrovic, to ne moze ni da se preprica. On uziva u ulozi nekog ko se prodao vlasti i zauzvrat dobio neke porodicne i ekonomske beneficije i ulogu malog boga. Ako taj polucovek ne zaglavi jednog dana tesku robiju BILO ZBOG CEGA, nikad od Srije drzava i od Srba narod. Odvratan kancer.

  4. Mitrovic nam truje decu 25 godina i niko da stane na put tome.podrzavao svaku vlast koja je dolazila,ali toj televiziji se mora staci na put

  5. Najveći sam protivnik svega što gospodin Mitrović radi ovoj Srbiji svojim televizijama, međutim, što se tiče gosn Kene i toga što je učinio Palanci za vreme predsednikovanja istom moram da priznam da je sve što je rekao, istina a pozivam novinare Danasa da dođu u Palanku i lično intervjuišu građane i uvere se svojim očima. Grad je uništen!

  6. Ma Mitrović k““o Mitrović,sluga cinkaros,najgora vrsta.
    To mu je mentalno stanje,ne može on drugačije.
    Ogrezla mu porodica u krvi,zločinima (patriotski spotovi 99.).
    Takav je,ja ga ne bih držao ni kao konjušara,ali eto…Ofarban,botoksiran,nalckan sa sve siskicama…
    To bre i nije muško,već neka vrsta lutke na naduvavanje sa ugrađenim sistemom za vrištanje.
    Čoban,budala…

  7. a ne.malogradjanski Z. Mitrovica i njemu slicne oslovljavati sa "gospodine"…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.