Reporter N1 nakon što je deo novinara zbog uvreda napustio Šapićevu konferenciju: Ne bi me čudilo i da nas fizički napadne, da reaguju novinarska udruženja

Ostavite komentar


  1. Posto je Sapic zreo za smenu jer obavlja funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje stanari moje zgrade su se slozili da Sapica angazujemo za upravnika nase zgrade.

  2. Na žalost, u Srbiji su sve institucije uništene, tako da tu ne treba tražiti pomoć.Ali, nadam se da je neko ipak snimio nastup te budale i to treba poslati medjunarodnim institucijama i udruženjima novinara.Ovo verovatno još nisu videli.

  3. Ne mora ništa da priča, dovoljno je i bez tona pogledati prilog, taj grč na licu i ovo mlataranje i izvijanje govore sve. Gradonačelniku hitno treba pomoć, ozbiljna medicinska.

  4. Prvo treba da reaguju gradjani, ali gradjani uglavnom cute pognute glave cekajuci da im tamo neko napravi boljeg gradonacelnika u boljoj drzavi.

  5. Ja stvarno „zavidim“svim (uglanom) srbima.Kako i dokle mozete da tolerisete ove kretene od politicara?Takvo zlo od politicara nije niko i nikada imao,osim mozda rusije.Verujte mi da je u Albaniji za vreme Envera Hodze bilo vise slobode i pravde.Ne mesam politiku i ekonomiju,a ako ta dva pojma odvojimo jedno od drugoga,onda je u Albaniji ili bilo gde daleko veca sloboda,pa cak bi Albanija mogla po tome da bude primer Srbiji i njenim kriminalnim politicarima.

Ostavite komentar


Politika

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu? 10

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu?

Jedna rođendanska proslava Srpske napredne stranke u Vršcu, a tri predsednička govora. Sva tri sa jednim ciljem veličanja samo jednog predsednika, doduše bivšeg, Aleksandra Vučića. I dok Vučićev govor predstavlja red samohvalisanja, red obećanja i red pretnji, dotle je utisak da se govori prvog i poslednjeg predsednika naprednjaka, Tomislava Nikolića i Miloša Vučevića mogu takmičiti u disciplini poniznosti Vučiću. Prvi to čini da bi sačuvao dedinjski krov nad glavom, a poslednji da bi sačuvao trenutnu pozicuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.