Mlađan Đorđević o novoj knjizi lidera SPO: Vuk Drašković je pomešao dokumente i ljude, nisam ja začetnik „srpskog sveta“

Ostavite komentar


  1. И један и други су голубови превртачи који лете тамо где има више зрневља.

  2. Po mome i Drašković je kriv za dešavanja devedesetih pa naovamo. Sad je se iz interesa slizo sa Vucicem isti su. Srbija im nikada nije bila na prvom mestu kao sto kazu. Slažem se sa većinom navoda DJordjevica.

  3. Jednom izdajnik….. A što se tiče „srpskog sveta“to Madjari rade planski od 1945. Fantastična stvar za opstanak i napredak Madjara u svim zemljama koje okružuju Madjarsku. Da smo to mogli raditi kao samostalna država od 1918 Srbi bi ostali većina u BiH ,Kosovu,Većini Hrvatske….

  4. Da bi oprao oni „ko od Muslimana digne dva prsta, jedan cemo mu otseci, ugurao je medju Srbe , na demonstracijama 91, Ustaski pozdrav sa dizanje tri prsta. Niko ko ima uticah na Srbe da objasni da je 20 hiljada dece Kozare pobijeno pod tim pozdravom. Ukucajte kako Pavelic polaze zakletvu na NDH i sve ce vam biti jasno.Niko, ko ima uticaj nece da kaze Srbima da ne koriste Ustaski pozdrav.

  5. svoje ponasanje pred ratove devedesetih, izmislja.On bi se naradihe odrekao svoje knjige, Noz.Kad bi Hitler dosao na vlast, on bi joj se pridruzio.

  6. u kojoj je pobijeno , skoro, polovina srpskog stanovnistva nije za komentarisati.Po njmu su znacajniji Krleza, Andric j Cranjanski od tolikog broja pobijenih Srba u proslom Veku.

  7. Sve ideale je pogazio ,ljudi su stradali zbog njega.Kao protivnik Sps,ulazi u vladu 2003 uz podrsku istih,stari clanovi stranke se bune on ni luk jeo ni mirisao.

  8. Највеће зло Србије су Милошевић, Шешељ и Ђинђић. Очували су континуитет од 1941-1945 до данас, а њихови кадрови, који и данас владају, братски су очерупали земљу.

  9. Da li u knjizi piše:
    „Juriš“?
    …dok je hrrrabro komandovao sa balkona Narodnog pozorišta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.