„Da li biste kupili mir na Balkanu od ovog čoveka?“: Britanski Tajms o Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. To su pojedinci iz opozicije koji izvuku deo teksta i stave ga u drugi kontekst, tačnije falsifikuju tekst a autor se izrazio pohvalno o Vučiću.

  2. On providan – toliko opsednut time da ostavi neki utisak neke ozbiljnosti, kojom pokušava da pokrije svoje potpuno neodgovorno igranje sa ljudima slično Trampu – on loži ljude pričama, Tramp o njegovoj borbi protiv establišmenta (čiji je deo uvek hteo da bude ali ga kao takvog zbog veze sa mafijom nisu prihvatili), Vučić o nekoj navodnoj „borbi za mir“ (migovima i haubicama kao 1998?), i da „ostanemo na evropskom putu“ (na kome doslovce i stojimo i ne mrdamo se jer ni on ni vlada ne sprovode nikakve reforme, niti ih pravna država uopšte interesuje) .
    Kada stvar pukne, kao na primeru besmislenog bojkota lok. izbora na severu KiM i suludog nasilja nad KFOR-ljudima (iz Češke itd.), onda on sa tim nema veze, a kada je došao predlog da se izbori ponove, e onda „ću ja (sic!) o učešću Srba da razmislim“ …

    Ne bih od njega kupio ni vreću krompira.

  3. da postiji kos nas osnovana sumnja da su nepomenika dve godine „školovali“ u Britaniji, da su mu dali pare i dobili razna obećanja???? Igraju na lošu kartu – što je mogao, uradio im je. Sledi mu pedala. Pašće i on i sve to kao kula od karata. Uostalom, tako je i napravljeno – od karata, loših!!!

  4. Kako se beži od odgovornosti. Niko ne krivi kućno vaspitanje nego državu. Vidi se 50 godina pod komunizmom…

  5. „Dobro jutro džezeri“,je naslov Bajagine pesme,a ja je koristim da se gospoda iz EU konačno probude i shvate s kim ovde imaju posla !!!

  6. Velika Britanija baš lepo zvuči ,a još lepše bivša imperija .Nema razloga za uzbuđivanjem i požurivanjem ,strpite se .Imate saradnike koji vam sve raportiraju po pravilu službe .Kakva je kombinacija ličnosti Vučić,ko je “ leva i desna „ruka Putina na Balkanu.A o „izgubljenoj“teritoriji Kosova je loša definicija NATO terora mimo povelje UN međunarodnog prava teritorijalnog integriteta i, suvereniteta koji ste vi Britanci zajedno sa NATO terorističko-nacističkom organizacijom pogazili.Na koju se histerično pozivate i optužujete Putina da on krši tu istu povelju UN .Vi Britanci imate pravilo da ne priznajete pravilo“krojeći“ ga kako vama odgovara .U pitanju Kosova je potpisana rezolucija 1244UN koja je usklađena sa međunarodnim pravom o teritorijalnom integritetu pa je lažna tvrdnja GB da je Kosovo izgubljeno.Ono je po rezoluciji 1244UN i dalje sastavni deo Republike Srbije kao južna srpska pokrajina KiM a pd ingerencijom KFOR-a odnosno UN.Postoji mogućnost da GB bude u pravu,ali ipak mora da sačeka moguću pobedu na izborima ovakvih „tastera“ koji se bave beskičmenom ,kuloarskom politikom ,nazivajući sebe opozicijom . To i vi Britanci vidite kao nemoguća misija i vaša loša investicija pa i vi sa njima samo arlaučete a tu vam je i drugi dokaz gubitništva u Ukrajini .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.