Mogerini i Han: Srebrenica podseća na jedan od najmračnijih momenata čovečanstva

Ostavite komentar


  1. Najmračina stranica čovečansta, pa ovo nije za komentarisanje. Da ne idemo kroz istoriju šta je sve namračnija stranica čovečanstva. Čovečanstvo je doživelo civilizacijski poraz bombardovanjem Srbije. A isto tako Bošnjaci su pre tri godine pokušali da ubiju predsednika Srbije, za to niko nije odgovarao, kao što nije odgovarao ni za hiljade ubijenih Srba. Ako pričamo o stradanju, onda bar budite objektivni……

    1. Priznajem da je preterano. Ima mnogo mracnijih stranica covecanstva. Eto sta ostade od EU – samo dugmici sa frazama. Ali nasa, srpska najmracnija stranica, uz Sarajevo, sigurno jeste. Nakon toga sto smo uradili izjednacili smo se s ustasama a mogli smo to necovecno izivljavanje i sistemsko ubijanje da im nabijamo na nos do kraja sveta. Ili kraja covecnosti. Jeste da su oni postigli vise, ali nas su brutalno zaustavili bombardovanjem. Nije bila postena utakmica. Tako nesto se, medjutim, nikad ne bi moglo desiti bez takvih kao sto ste vi. Bez vas bas nista. Vi ste pelcer za buducnost. Cekate produzetke i penale. Zato Srbiju i napusta 35 hiljada ljudi godisnje, a Hrvatsku koja ima manje stanovnika, visi standard i clanica je EU oko 30 hiljada. Koliko bi ljudi, zarad sebe i svoje dece odlazilo da smo i mi clanica EU?

    2. Kod njih objektivnost ne postoji! Ako imaju prilike da nas optuze tu su….

  2. A šta je sa napadom na predsednika Vučića koji se desio pre tri godine?O tome Mogerinijeva i Han ni reči nisu rekli.Sramota.

  3. Mislim da bi Mogerinijeva i Han trebali da opomenu vlasti u BiH,jer oni nisu ni otkrili počinioce napada na predsednika Vučića koji tada umalo nije ubijen a da za to niko nije odgovarao.

  4. A ko je krivac za taj genocid?? Pa sto niste otkrili gospodjo MOgerini i g-spon Han..na Vama je a ne da pisete „istoriju“ kako najstrasnijih momenata covecanstva. A sta bi sa Ausvicem, Treblinkom…to su bili svetli trnuci…a ono kamenovanje Vucica nista ni pomenuli u neljudski odnos muslimana i onih organizatora.
    Sta bi bilo da su Vas kamenovali?? Bacili bi na nas atomsku bombu.

  5. Gospodicna MOgerini…ako ste bili mali i niste znali sta je bilo u najmracnijoj istoriji covecanstva..na primer : Treblinka, Ausvic…a Vi pricate da je Srebrnica bilq gora od pomenutih logora…A sta bi sa kamenovanjem Vucica?? To niko nista?? Sramota za sve vas i za EU….Kome se pravite dobri??? Zar nema krivaca za kamenovanje jednog drzavnika? Po vama dva arsina ili pak tri..

  6. Cudi me za Hana da je nesto pomenuo ali za Vas MOgerini nije ni cudno…nikada niste voleli srbe…a ni rec ne pomenuste kamenovanje i napad na Vucica…Sta bi da se krivci nadju?? Vi o tome ni slovo „B“-e

  7. Zašto bi bilo ko od Srba išao u Srebrenicu,kada svi znamo kako je prošao naš sadašnji predsednik Aleksandar Vučić pre tri godine,tada se niste pokazali kao dobri domaćini.

  8. Odati pocast zrtvama izjaviti saucesce porodicama je ljudski ali samo ako je bezbedno. Nije m jasno kako je na takvom skupu pre tri godine dozvoljen skoro linch Aleksandra Vucica koji ni dan danas nije rasvetljen???

  9. Bilo je to pre 23 godine, ali bilo je nešto i pre 3 godine, svako pamti svoje, ali pre 23 godine je bio rat koji je davno završen, izgleda kod nekih još traje, a pre 23 godine nisu stradali samo Srbi muslimanske veroispovesti, stradali su i Srbi pravoslavci. A za napad od pre 3 godine na predsednika Srbije niko nije odgovarao a postoje i snimci i sve što je potrebno.

    1. Znaci, da ste vi bili na mestu Ratka Mladica, setili biste se onoga sto su nam „Turci oteli“, kao i on, stavili zene i sitniju decu u autobuse, a ostali bi svejedno zavrsili u rupama? Da li to pokusavate da nam kazete? Je li to vasa vizija srpstva? Ili je bilo suvise davno da biste se setili? Pamcenje doseze najdalje do bitke na Kosovu koja je bila juce?

  10. Srebrenica je dobro režirana priča, čiji je cilj bio da se okrive Srbi i prikažu kao najveći monstrumi od postanka sveta kako bi se opravdalo NATO bombardovanje. Istina će naći svoj put.

  11. Čitam komentare i ne verujem. Kamenovanje Vučića ispade grčka tragedija! 3600 ubijenih Srba u Podrinju je ništa prema opasnosti da neko polupa glavu voljenom vođi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.