Mogerini pozvala Beograd i Prištinu na smirenost

Visoka predtavnica EU razgovarala telefonom sa Vučićem i Tačijem

Ostavite komentar


  1. Ovo ubistvo će biti rasvetljeno,kao što je zamračena Savamala!

  2. Da se počinioci pronadju, jer svaki Srbin na Kosovu i Metohiji sutra može biti nova teroristička meta, ako se ovako gnusan zločin ne kazni.

  3. Da li cemo ikada od ovih demokrata, vladara prava, velikih humanista iz EU cuti ikada dosta je stradanja srpskog naroda? Ili cemo uvek cuti ostro osudjujemo i nikom nista?!

  4. Dokle ce EU pozivati samo na smirenost i kada ce preduzeti odredjene korake u cilju zastite Srba na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Dačić u Berlinu: Briselski sporazum ostao mrtvo slovo na papiru 10

Dačić u Berlinu: Briselski sporazum ostao mrtvo slovo na papiru

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas u Berlinu predstavniku Prištine Dželjalju Svečlji, na početku svog obraćanja na ministarskom sastanku Berlinskog procesa, da je Briselski sporazum ostao mrtvo slovo na papiru zbog nepoštovanja obaveza od strane Prištine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.