Mogerini: Put Balkana u EU jedna od 12 tačaka

Pitanja kojima će se Evropska unija baviti u 2017.

Ostavite komentar


  1. Ovu kad vidis ne treba ti nikakav komentar-strasno kako zena ima mio i topao pogled !

  2. "Put Balkana u EU jedna od 12 tačaka"….To za Balkan nije tačka. To je cela sudbina. Ako se "zaglavi" i ne pretrči civilizacijski most, ostaje mu samo srednji vek i mrak.

  3. Pre ce EU da prihvati Balkanske vrednosti-obzirom na vec postojece nego sto ce se Balkan pribliziti toj uniji potlacenih i finansijski porobljenih nacija koje grcaju u kreditima banaka iz SAD IMMF/WB i EEB,Zar ne vidimo da je EU propao projeka i da je Evro Azijska integracija jedina dostojenstvena opcija privrednog rasta i blagostanja – bez ucena

  4. Sta kaže Vico Versa, grcaju u kreditima?! Propadoše! Život im je robija! A, kod nas na Balkanu, med i mleko i kuvana rakija!… Niko ne grca, niko u kreditima… Živio drug Putin!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.