Mogerini u Skupštini uz skandiranje poslanika SRS

Vučić: Nisam se dobro osećao zbog ponašanja poslanika
Federika Mogerini poručila danas da je budućnost Srbije u EU

Ostavite komentar


  1. Koga gospođa Mogerini pretstavlja, EU birokratiju, Nemačku ili USA?

  2. Nadam se uspešnom razgovoru a čelnici EU oni i sami znaju da je Haradinaj zločinac a Srbija ne optužuje nikog bez razloga jer je Srbija jedina zemlja u regionu koja se stvarno bori za mir i stabilnost…

  3. Mogerini je neko ko moze mnogo da pomogne Srbiji sako ako hoce. Nadam se da ce saradnja sa njom da se nastavi i ubuduce i da ce biti isto tako uspesna.

  4. Nadam se da ce EU da prepozna naporan rad Srbije da postane njena clanica,Mogerini je pokazala da nam je iskren prijatelj.

  5. Mada nisam sklon naredbama na liniji NATO-USA- Mogerini, mislim da je cirkusarija seseljevih radikala u funkciji Vucicevih botova. To je tako prozirno.

  6. Odvratan Seselj sa tom njegovom surlom..samo bi da vlada svuda i da sroza Srbiju..zaista sramota!

  7. Poslanicki klub se bas obradovao sto je video Visoku predstavnicu EU Federiku Mogerini. Cini mi se da se i Frederika Mogerini nasmejala njihovom skandiranju. Sto bas je bio simpatican takav docek. Vazno je da u skupstini podrzavamo paralmentarizam i razlicitost misljenja i shvatanja evropske buducnosti

  8. Zivim u dijaspori i mogu vam reci da je gospodja Mogerini trecerazredni politicar u Italiji a kako je dosla do takve funkcije u Briselu to govori o samoj krizi Unije kad pogledate kakvi ljudi je vode. Gospodja Mogerini se bavi cistim populizmom kao i Vucic zato je njigova (zvanicna) saradnja dobra. Ako kaze da je i sama bila poslanik u svojoj zemlji, sramotno je da sa takve funkije hvali jednog diktatora i lazljivca Vucica koji je ugusio i obesmislio Parlament sa svojim poslusnicima i izdajnicima zemlje. Takav Vucic naravno da odgovara pojedinim krugovima u Briselu koji bi da siromasne zemlje poput Srbije jos vise osiromase, za jeftine pare kupe preostale prirodne resurse, poljoprivredno zemljiste itd. To mogu samo sa marionetskim vladama kao sto je slucaj trenutno u Srbiji. Ovo sto Seselj radi u parlamentu je isto deo Vuciceve prljave igre. i predsednicke kampanje koju vodi sa mesta premijera, sto je i protivustavno i nemoralno, ali kako mozete od jednog Vucica ocekivati da bude moralan i normalan!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.