Mogerini: U Trstu poslata jasna poruka za Balkan

Ostavite komentar


  1. Косово и ЕУ, два одвојена процеса.
    Како је то лепо звучало 2008. а исти људи дрмају Србијом и даље…

  2. А шта је Балкан по вама гђице Могерини?

  3. To lepo zvuci sto je Mogherini toliko putovala ali rezultati po svakom od pomenutih pitanja su jednaki nuli: Niti su zemljice Balkana spremne za EU, niti u istom trenutku, niti je potrebna nekakva druga unija osim CEFTA, niti je promenjen odnos EU i Rusije, niti je otklonjen uzrok seobe naroda u Evropu, niti je uspela preraspodela izbeglica u EU! Dakle, osim enormnih troskova nista vise! A koliko vidimo ne samo nas predsednik nego i ostali iz regiona, gde su budzeti ionako na kreditima, ne prestaju da putuju cak i na ostale kontinente. Rastrosno!

  4. Zajednička odbrana od koga? Od Rusije? Oni ubijaju turistkinje iz EU u hotelima? Ko su neprijatelji Evropljanima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.