Mogu li ekološki protesti uspeti bez pomoći stranaka?

Ostavite komentar


  1. Samo tako i mogu. Cim se umesaju stranke tzv prozapadne antisrpske opozicije koje zagovaraju priznanje laznog genocida u Srebrenici protesti ce se odmah prepoloviti a ubrzo i izjaloviti kao sto je to vidjeno vec nekoliko puta u zadnjih par godina. takav scenario prizeljkuju naprednjaci, vucic ali i zapadne korporacije koje finansiraju prozapadne stranke i NVO i kojkima je interes rudarenje litijuma uz zatiranje Srbije

  2. Stranke su unistile sve proteste gradjana od 1996, 2000 pa do protesta zbog masakra u skoli . Ovi protesti ce uspeti samo ako se pridobije SPC , jer vlast samo od njih donekle cvika.

  3. Uspeće, sigurno, ali samo bez njih! Do sada je sve propalo gde god su se umešali! Zbog čega je to tako, neka sami sebi postave to pitanje.

  4. Pcelinje drustvo, najbolje organizovani drustveni oblik u prirodi, ne moze opstati ako nema maticu. U pocetku moze funkcionisati po inerciji, cak se moze pojaviti i „lazna matica“, ali na duze staze je osudjeno na propast.
    Tako je i sa ovim protestima. Neki lider se mora pojaviti inace ce vremenom sve stati.
    Sjetite se prosle godine i masovnih ubistava.

  5. Bez stranaka i njihove logistike je nemoguće doći do cilja.Ovo je parekselans političko pitanje, pa je neophodno da učestvuju na sve moguće načine političke stranke. Tako je to u parlamentarnoj demokratiji.
    Alternativa je autokratija ili despotija.

  6. I ovi protesti, kao i mnogi drugi po sastavu slični završiće se i ugusiti sami sebe čim se destruktivna energija prisutnih istroši.
    Jer, budimo realni, pitanje je sa li 1 od 10 prisutnih tu zna šta je ekologija i pritom vodi računa o životnoj sredini.

  7. @Milos
    Pricas kao Vucic. Cak iste termine koristis „prozapadne antisrpsle opozicije“. Tebi je to najvaznije. Da rusi kopaju, zagadjuju i zasipaju nas sumpornom kiselinom, pevao bi kao da se tusiras. Sve dok razmisljas kako Vucic hoce (tako pises), nema brige za kolonijaliste iz Rusije, Kine, Amerike, Nemacke.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 9

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.