Moguć i neformalni klub Saše Jankovića

* Kako saznajemo, očekuje se još prelazaka poslanika iz DJB u grupu poslanika koji podržavaju Jankovića za predsednika *Saša Radulović će podržati Vuka Jeremića na izborima za predsednika, tvrde izvori Danasa * Ivan Kljajić objavio da je članovima DJB zabranjeno da podržavaju neku drugu političku opciju
Poput Marinike Tepić, bivše poslanice LSV, troje poslanika DJB izašlo iz poslaničkog kluba zbog predsedničkog kandidata

Ostavite komentar


  1. Sami klubovi po skupstini,kako da ocekujemo ozbiljan rad onih koji su samo preletaci i gledaju samo i iskljucivo sopstveni imteres.

  2. Zalažem se da se svi ujedinio na sve moguće načine u Parlamentu i kao građani, za Sašu Janković. To bi nam donelo makar malo svetla u ovom mraku.

  3. Do sada sam simpatisao djb,ali nakon ovog saopstenja nisam bas tako siguran,mislim da bi trebali da podrze Sasu Jankovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.