Moguć „skok“ Srbije u Uniju, ali uz jasne korake

Šta donose novi pregovori sa Prištinom na planu evrointegracije

Ostavite komentar


  1. Nova metodologija pristupa EU uopšte nije skrivena od građana, kao što kaže vaš sagovornik. Čak je i Vučić pričao o tome i rekao da je on za to i da ćemo najverovatnije nastaviti po novoj metodologiji, što me raduje, ako je istina.

    1. Mnogo nam je bitna metodologija pravo pitanje je kako ce onaj ko je razorio svaki sistem i instituciju u ovoj razvalini od zemlje da, isibicari EU da gradi ovde vladavinu prava????

  2. Po mome kraj Price ce biti da Srbiju Skupa sa CG Makedonijom Albannijom i
    Kosovom strpace kao poslednji ckanovi Eu-a u tu zajednica stime prestace granice ogranicenje kretanje robe ljude i naravno neprijateljstvo medju susedima ! Zivi bili pa videli j?Mladima ljudima bi to bilo korisino nisu optereceni uzasnim zbivanjima iz proslosti kao Primer mozemo uzeti odnos. Njemacke sa Englezima Francuzima cak i sa Rusima kojima sü naneli uzasnih zla u proslosti Pa ipak sada Se druze, ! Obicni zetelji Sirbije i Kosova imaju vecih brige nego Sirenje mrznje jedan spram drugima! Neke Stampe sa okorenim komentatorima sire neprijateljjstvo celoj okruznici i to svaki dan!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.