Moguće ujedinjenje demokrata 3. februara

Izvori Danasa o planovima Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Gospodo, Vi ste prokockali sve sto se prokockati moglo, pa na moju podršku ne računajte .

    1. Pa,oni su već jednom bili ujedinjeni u DS-u,pa se posvadjali oko fotelje,popljuvali i otišli svako na svoju stranu, i šta sad?Opet “Jovo-nanovo“, a mi da verujemo da su sad pošteni?E,pa…znaš kad?Nikad!

  2. Vi iz Danasa ste trenutno najozbiljniji stampani list u zemlji. I zaista ne razumem kakva je ovo vest! Prvo sta prica Samofalov, jer to nekome jasno? Da se u ujedinjenju ne naprave greske koje se ne mogu kasnije otkloniti….oko cega, oko funkcija? Sto ne kaze tako? Kada postanu jedna stranka onda se greske otklanjaju unutarstranackim pravilima i sta on to zeli da ujedinjenjem zacementira! Koji su uslovi u pitanju? To ne zna ni sveti Zivko….Ovo ovako napisano ne znaci nista, a nijedno pravo pitanje nije postavljeno…ja nijednu rec Samofalova, ili bilo koga od njih ne bi ni preneo dok ne kazu konkretno sta zele, koji je problem i koji uslovi! To je jedino sto je bitno! Inace ovakvim glupim razvlacenjem samo ce biraci jos vise da se okrecu drugim opozicionim strankama koje jasno govore sta zele! Izgubice se smisao ujedinjenja i nece biti ni 0,8%!!!

    1. Kad sam došao do tvoje treće rečenice i pročitao „jer to nekome jasno?“… odmah sam prestao sa čitanjem.

      1. Slovna greska, i slobodno preskoci, ne mozes ti to da ukapiras. A i misljenje ti je vrlo uprosceno, vidi se iz sklopa recenice, pa slobodno produzi dalje i citaj…i citaj….ma nemoj citas, igraj se!

  3. Tesko! Jako su se razjedinili, postoje tri struje unutar DS, netrepeljivost je velika, opstinski odbori u rasulu jer ne znaju ko ih vodi i kome da se obrate, clanstvo je zbunjeno.

  4. Čitam komentare i mogu samo da kažem, crknite dušmani, ali DS je za sve stranke u Srbiji INSTITUCIJA, Ove komentare pišu sns-botovi i nije im zameriti.

  5. Procitajte Cedin intervju „davimo se u gomili sa nacosima“ (dveri, mladja djordjevic, nogo i sl.), ali do kraja. Tu kaze kako i zasto Djido drzi ds u duznickom ropstvu. Slicno je pisao i Basara. Pa onda vidite da li je realniji datum za ujedinjenje negde tamo 1. aprila. Srecna Nova svima!

  6. Pre tačno deset godina, godinu dana nakon početka strahovlade D(O)S, rekao sam im da će na narednim izborima pasti i da se više nikada neće povratiti. Tada su mi se cinično smejali. Tri godine kasnije, posle izbora 2012, pitaše me kako sam pogodio da će izgubiti izbore. Rekoh im da ja ne pogađam nego znam. Od tada prođe, evo, cela decenija, a njih ni na vidiku.

  7. Dogovora ili iskrenog razgovora medju njima nema.Rogovi u vreci nikada covek nije mogao da slozi tako i ovde ogromni apetiti a sanse nikakve.

  8. Ko vas je rasturio sad bi da se ujedinjujete koja ste vi leva stranka ko vas vodi polu pismeni ljudi na koliko delova ste sad bolje ugasite stranku pametnije bi vam bilo ni koncenzus nemate bljak Djindjic se prevrce od muke .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.