„Moj posao je da trpim budalaštine“: Vučić komentarisao naslovnu stranu Danasa na kojoj su on i njegov sin Danilo

Ostavite komentar


  1. Mediji ne napadaju predsednikovog sina, oni samo izveštavaju o njegovom pojavljivanju u javnosti sa veoma sumnjivim tipovima, kao što izveštavaju i o drugima u sličnim situacijama. Predsednik veoma često sam pokreće priče o svom sinu, javno govori o tome, pa nije čudo što je to predmet interesovanja i građana i novinara. Pitanje o troškovima boravka Danila Vučića i njegovog obezbeđenja u Nemačkoj su legitimna i tiču se poštovanja pravila i zakona. Da li predsednik ovim apelom traži da se njegov sin izuzme od zakona?

  2. Vučić je na takvoj poziciji da mora da trpi budalastine, ali njegov sin ne mora. Pustite Danila na miru da živi svoj život.

  3. Ma,doci ce se do slobodnih izbora ,pa će se A V sa svojom fakangom uveriti koliki mu je rejting!!!

  4. Predsednik pominje roditeljsku ljubav. Profesor Zoran Milivojević, psihijatar i psihoanalitičar, povodom odnosa roditelja prema deci, rekao je: Ljubav i disciplina se međusobno ne isključuju!

  5. Kako trpiš sam sebe? Nijedna neistina nije izrečena. I mi imamo decu koju si oterao iz zemlje.

  6. Reč „budalaština“ je samo vređanje, nije nikakav argument za drugačiji stav.

  7. Čoveče,ajde OSTAVKA,šta se bojiš?Niko te ovde ne voli i ne poštuje.

  8. Moj posao nije da trpim budale i budalaštine tih budala koje su plaćene iz budžeta!

  9. Pa razumem da je tvoj sin .Ali, ako se druzi sa kriminalcima ,mora da pisu i komentarisu jer mu je otac predsednik .I jos zivi na grbaci naroda bahato i raskalasno

  10. E vala bate sta tek.da kazemo.za tebe sta sve slusamo I trpimo svaki.bogovetni dan.Mirdita.

  11. Naravno da je mali sa kobrama išao o trošku države tatko mu je president .

  12. Овај пут лаже његов син и рошави усред фрке у Немачкој има видео пустио УНС Жунић.

  13. Budalastina je Srbija kakva je danas.List Danas smeta navedenom jer profesionalno obavlja svoj posao i zasluzuje pohvale svih onih koji pametno razmisljaju.Da je Srbija uredjena pravna drzava sumnjivi likovi ne bi mogli da se bogate na ledjima osiromasenog naroda a krivi su nepismeni,neobrazovani,podmitljivi,dementni i neobavesteni koji su glasali za ovakvu drzavu.

  14. Da je mali prvak u matematici ti bi rekao eto ne pišu o mom sinu?

  15. Ako se rejting gradi tako što se koristi članstvo u stranci da se dodje do stanova dobrih kola putovanja na čarobne destinacije na bahato ponašanje i prostački rečnik svaka čast na takvom rejtingu. Dovoljnoj da budeš član SNS a i već imaš rejting.

  16. Ako je „roditeljska ljubav najveca“, sta cemo sa onom izjavom „Srbiju volim vise od svoje dece“? Kad si lagao, sad ili onda?

  17. Budalaštine su tvoje životno opredeljenje,od početka pa do skorog kraja.

  18. Nije nečiji posao da trpi budalaštine ali nije ni da radi budalaštine.
    Zašto odmah staje u odbranu svog opunomoćenika a indirektno napada drugog.
    Primite već jednom roditelje dece iz Pande a ne samo gostovanja na tv.

  19. Ako i ti podrzavas tog djuku u pravu si njemu raste rejting u snu ali vam svima pada u narodu nebi on bio vaš član da nije kao vi da vi smatrate da poslanici samo trebaju da budu zaposleni u skupštini i nista vise niko nesme da ima moć ni 0.000001 pošto ipak ste vi svi položili zakletvu svakog stigne kazna ko ne radi pod zakletvom i bozijim zakonima

  20. ,,Samo mu dizu rejting u nasoj stranci“ rece Vucic za Dukanovica,da li je sad jasno kako se oni rangiraju.

  21. ..neprimereno postupak od sina..a jedan od roditelja treba da SE stidi I funkcije koje obavlja..troskovi njegovi tamo treba da budu na listu papira da narod cita..

  22. Нико не напада ДЕТЕ него се поставља питање – ко плаћа баханалије, путовања и обезбеђење. У нормалној држави, неки одбор би се бавио тиме.

  23. Jeftino su se on,Dačić…provukli posle 5. oktobra…da im je suđeno za sve šta su radili 90ih…ovaj danas ne bi bio ni komercijalista u propaloj firmi.

  24. Vidi se kako teško podnosio budalaštine više si širi nego duži , bolje ćuti

  25. Bolje bi mu bilo da spreci trovanje naroda a ne da ide globalistima niz dlaku ….

  26. Šta reći i napisati za ovu individuu, a da za normalnog čoveka ne predstavlja uvredu. Nema tih reči. Jednostavno i najblaže: ovaj je ogromnoooooo zlo kakvo Srbiju nikada do sada nije zadesilo!

  27. Podrška slobodnim medijima
    Car je go
    Mi nemamo drugu zemlju od ove na kojoj smo rođeni

  28. Jprgovanka
    Kažete:“Neka Danilo živi svoj život“? Neka živi, ali ne na grbači onih što sada štrajkuju u Juri. Previše je tih parazita što piju krv sirotinji.

  29. Kakva bahatost oca ,sina,SNSovaca?
    Obraz ko đon!
    Ne biraju sredstva da dođu do cilja!
    Pa nam se deca bahate, ne rade, ne uče, ubija drug druga….
    Jer u ovoj zemlji sve je dozvoljeno sem biti pošten, obrazovan, časno raditi svoj posao.

  30. Hoćeš da se menjamo predsedniče?Moja penzija od 26000 dinara i tvoja mesečna stvarna primanja.

  31. Vučić zaboravlja da da nije samo on roditelj,i da sve roditelje i decu treba tretirati isto…on vređa sve što drugačije misli ili kaže,njegova SVAKA REČ je UVREDLJIVA…..

  32. Svaki komentar isti. U cenu ovezbedjenja predsednik je vec kalkulisan trosak I za obezbedjenje porodice bez obzira na njihove godine. Tako je svuda u svetu tako je i kod nas. Od kada je problem dryziti se I sa ljudima koji imaju disipe u policiji, koji su odradili svoje vreme u zatvoru. Kako optuzivati nekoga ko se druzi sa njima, to jest za sta tacno sudite njegovom sinu. Sto se druzi sa navijacima? Da je pohvalno bas I nije ali dokle god nije nikakvo delo pocinio, cemu sve ovo..

  33. Vučić.
    „Moj posao je da trpim budalaštine“:
    Mi.
    NAŠ POSAO NIJE DA TRPIMO JEDNU BUDALU, ALI MI GA TRPIMO. Do kad će mo ne znamo.

  34. Lud covek- nezna da je lud( za njega su svi ludi( budale) ALI,- najteze je njemu jer on sebe smatra- najpametnijim……itd..NO, NARODE- REAGUJTE DOK IMA JOS MALO VREMENA- JER CE BITI ….KASNO?!

  35. Ne dižu tužioci Djuki rejting jer on je u SNS stranci koja mu je na lopovski način kao i drugim članovima omogućila da dodaju do vila stanova dobrih kola i letovanja. Sve to nisu imali bili golje dok nisu postali članovi SNSa i dodvorili se režimu.

  36. @ Snssendvicar – Država, tj. građani plaćaju obebeđenje Danila Vučića, a on se baš“primereno“ ponaša u inostranstvu i predstavlja našu zemlju na „najbolji “ način. Zna li on nekog ko nema dosije u policiji? Kako to da ja i niko iz mog okruženja ne poznajemo ni jednog kriminalca? Ne možemo birati rođake, komšije, kolege, jedino možemo birati životne partnere i prijatelje.

  37. Ma on kao prvo ne lici na predsednika, ne ponasa se kao predsednik, mesa se u sve i svasta kao mirodjija.

  38. Razumem da brani svoje dete ali njegovo dete od sada već 26 godina se druži sa okorelim krimosima. Danas je samo pitao ko je finansirao put Danila Vučića u Nemačku. On sam? Sa platom od 500 evra?
    Umesto da otac odgovori na to pitanje on skreće temu i pravi nas ludim.

  39. Pa ja živim u nadi da će te i ti i tvoj sin i brat jednog dana morati izaći pred lice pravde i odgovarati za sva nedels prema ovom narodu. A kad padnete vi Vučići, pdaju lako i svi ostali Đukanovoći, Mali, Brnabići i dr. sve do lokala. Jer ste se svi dobro omastili o muci ovog naroda.

  40. Данило дете из народа увек ја уз своју земљу..прави патриота!

  41. Vi iz Danasa ste stvarno čudni.Vučić ima da se kritikuje za hiljade stvari,koje je uradio ili nije,a trebalo je,a vi ste našli Danila.Pustite dečka da živi svoj život,Vučića napadajte za ono za šta je kriv.Ima toliko toga.

  42. Izgleda da se ne smeju događanja nazvati pravim imenom.to bi značilo kada vidim da neko krade zatvori oči da ga ne vidiš dok ne obavi svoj zadatak.

  43. Evo, sad smo saznali da u SNS postoji i rang lista, samo još da nam kažu ko se nalazi na prvim pozicijama.

  44. Вучић ништа није демантовао тиме што информације проглашава за будалаштине. Као што се ни кривична дела која врше он и чланови њ. партије, а која трпе грађани, не могу више ни најглупљима представљати као напредак.

  45. Svako o onom šta ga žulja, ma maznuše mi jednu marku,od Doboja-B Luka 7bm a od B Luke-Doboja 8 BM, i još mangup Mille iz Laktaša prekrižijo БЕОГРАД, pa ti vozi miški u nedođiju…

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.