„Dačić svestan da nije terorizam, skreće pažnju“: Momir Stojanović odgovara da li ubistvo policajca u Loznici može da izazove novu krizu Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Plaše se razmere i veličine protesta protiv litijuma, pa je sve izmišljotina. Zato pripremaju teren da mogu proglasiti opet neko vanredno stanje a samim tim i primenu sile, što im je najvažnije. Ja im opet poručujem da ćemo ih njihovim oružjem tući.

  2. Da je Dačić rekao da nije teroristički akt onda bi bilo suprotno reagovanje. Sve stručnjaci,na obe strane.

  3. Svi vrte istu nedorecenu vest a niko ne kaže kako se ubica udaljio sa lica mesta, autom tutinske registracije ili pešice . Ako je otišao kolima gde je pronađen pasoš, nemoguće je da ga je ubica ostavio na zemlji. Nejasno je i u kom pravcu su putovali osumnjičeni, ako su došli iz Bosne, kako su prešli granicu u vozilu koje nije njihovo. Ako je vozilo tutinske registracije, policija u roku od 5 minuta može da dodje do vlasnika vozila.

  4. А како то баш Албанци пуцао у полицајца или онај испред амбасаде пуцао у полицајца.Шта је по вама то .Није тероризам. Благо нама са таквима који мисле као ви.

  5. Momir Stojanovic , je glavni organizator, aprila meseca 1999. godine, pokolja u selu Meje, opstina Djakovica. Tada kao aktivni potpukovnik JA , organizovao je, zbog ubistva svog zeta Milutina Prascevica, komandira policiske stanice, vojnu akciju “ Caragoj”, proterivanje albanskog stanovnistva prema Albaniji. U selu Meje odvojeni su muskarci od 15 godina navise, njih 372 i svi pobijeni. Ovo je obelodanio tokom svedocenje pred Tribunalom u Hagu aktivni kapetan JA Nik Peraj, koji je prisutvovao sastanku svih vaznih rukovodecih licnosti vlasti Djakovice, kada je dogovorena akcija Caragoj.
    Momir Stojanovic, umesto da odgovara pred Tribunalom za ratni zlocin , Srebrenice u malom, biva unapredjen od Borisa Tadica, kojeg je Natasa Kandic upozorila o kome se radi, osorno odgovorio “ Ja radim svoj posao , neka ona radi svoj”!

  6. Mislim a i tako je
    Ubistvo policajca dovoditi u vezi sa litijumom stvarno nema nikakve veze. Za takvog strucnjaka kao sto si ti ovo je neprikladno i trebas da se izvinis porodici

  7. Jesi ti normalan ti u ovom trenutku pricas o kopanju litijuma kote placa znam da ovo necete objaviti

  8. Doticni Stojanovic treba da se stidi.Kakve veze ima litijum i ubistvo momka od 24 godine na duznodti.Dali bi tako pricao da je ubijen njegov sin.Nazalost bio na celu VBA.

  9. Ubijen čovek a oni pričaju neke gluposti, joj Srbijo šta si dočekala.

  10. Pogledajte samo termine koje srpski zvaničnici koriste;
    – „Kosovo“ – samo sto ne kazu samostalno. Nema vise tzv. u upotrebi,
    – „ministar policije Kosova“.
    Pa sta Jos treba ludi narode?

  11. Politika ija kriminala je kriminal vlasti! Nema tog čoveka koji se bavi bezbednošću koji za pola sata ima rešenje za ozbiljne probleme koji nastaju zbog nesaradnje kolega u okruženju. BEZBEDNOST NIJE POLITIKA, VEĆ OBAVEZA I SVAKODNEVNI RAD NA UNAPREDJENJU , DAKLE PREVENCIJA KAO I SVAKA PO PRAVA PREVOZNOG SREDSTVA. ŠMJERT SOCIJALIZMU SLOBODA DEMOKRATIJI! ❤️‍

  12. Prave dimnu zavesu, da bi prošao prostorni plan u Loznici!!!! Banditi

  13. Momire, bio si sto si bio i nemoj vise toliko da nam prodajes pamet, ima jos ljudi koji sve dobro znaju pa pametno cute.

  14. Ipak si ti samo bivsi. Sve ti znas a neznas ko je pobio vojnike na Topcideru. Da ne pominjem druge stvari vezano za vojsku. A sta je ako nije terorizam. Da nije slucajno jos jedan milosrdni andjeo. Vazno je da se razumes u rudarstvo.

  15. Katastrofalno ne znanje MUPa Srbije Umsto da blokiraju sve prelaze, njima taksista iz TU i ubica, leźerno se odvezu do Bjeljine . Sramota !!!

  16. Ovo je za njega incident….pobogu bivsi direktore a sada verovatno iz neke ne vladine organizacije rekli ste incident…ubistvo coveka je za vas invident…gde bre mi idemo

  17. Šta se mučite vuše toliko. Priznaj Kosovo i zvanično, kad već po svemu drugom jeste priznali, i nastavite sa životom u nešto manjoj velikoj srbiji!

  18. Drug Momir nije imao pojma ni dok je bio u službi!! Ništa on od Dačića nije odmakao!!

  19. Imate li nekog relevantnih od ovog Stojanovića, pa njega je provodila policija nekoliko puta zbog alkoholisanosti i saobraćajnih udesa, tako je i vozio autoputem u suprotnom smeru. Ajde, čovek propao skroz a sada veliki kritičar vlasti. Zaboravio kada je i on bio njen deo, ali iz razloga poznatog njemu je odstranjen. Njegovi komentari su suvišni

  20. Još će ispasti da je Dačić sve organizovao da bi sprečio protest i omogućio eksploataciju litijuma . Mi smo stvarno idiotai

  21. Kljucne su tablice! Jesu li bile one za koje je Vucic Brankovic uskliknuo „nema predaje“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.